Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
2 saat 51 dakika önce

TUSAŞ saldırısını yapan teröristlerin isimleri açıklandı! Mine Sevjin Alçiçek kimdir?

23 Ekim günü TUSAŞ Ankara tesisine düzenlenen hain saldırıda şehit sayısı 5'e yükseldi. Türkiye'nin yüreklerini yakan olay sonra İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından 2 teröristin kimliklerini açıkladı. Teröristlerin Ali Örek ve Mine Sevjin Alçiçek olduğu belirlendi.
Aktüel - Aktüel
2 saat 52 dakika önce

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Göktaş'ın sağlık durumu belli oldu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Göktaş'ın içinde bulunduğu araç Ankara'da kaza yaptı. Yaşanan kazanın ardından Mahinur Göktaş'ın sağlık durumu vatandaşlar tarafından merak edildi. Mahinur Göktaş'ın durumunun iyi olduğu açıklandı.
Aktüel - Aktüel
3 saat 16 dakika önce

Eski Milli Savunma Bakanı Sabahattin Çakmakoğlu, 12 yıl kaymakam olarak görev yaptı

Eski Milli Savunma Bakanı Sabahattin Çakmakoğlu, Ankara’da geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Çeşitli makamlarda yer alan Sabahattin Çakmakoğlu’nun hayatı merak edildi.
Aktüel - Aktüel
3 saat 16 dakika önce

Karaman fay hattı haritası ve deprem riski 2024

Ülkemizde İç Anadolu Bölgesi'nin güneyinde yer alan Karaman'da bugün meydana gelen deprem sonrasında vatandaşlar Karaman'da fay hattı olup olmadığını araştırmaya başladı. Deprem bölgesi durumu ve risk haritası da belli oldu.
Aktüel - Aktüel
3 saat 25 dakika önce

Balkanlar ve çevre dost ülkeler diplomatları İstanbul'da buluştu

Prestige Uluslararası İlişkileri Geliştirme Platformu’nun organizasyonuyla, B40 Balkan Şehirler Ağı Daimi Sekreteryası’nın desteğiyle düzenlenen “Balkanlar ve Çevre Dost Ülke Diplomatları ile İstanbul Buluşması” Metrohan’da gerçekleştirildi. Etkinlik, çevre ülkelerden başkonsoloslar, iş dünyası, edebiyat ve sanat çevrelerinin önde gelen isimlerini bir araya getirdi.
Aktüel - Aktüel
3 saat 47 dakika önce

Hudutsuz Sevda 24 Ekim yayın akışında yer aldı

Now TV ekranlarında yayınlanan Hudutsuz Sevda dizisinin yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağı merakla beklenirken 24 Ekim yayın akışı belli oldu. TUSAŞ tesisine düzenlenen terör saldırısından dolayı dün diziler yeni bölümlerini yayınlamamıştı.
Aktüel - Aktüel
3 saat 48 dakika önce

UEFA Avrupa Ligi'nde puanlar aynı olursa sıralamayı belirleyecek kriterler belli oldu

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe ülkemizi temsil ediyor. Yeni sistemde düzenlenen Avrupa Ligi'nde puanlarının aynı olması durumunda ikili mi yoksa genel averaja mı bakıldığı gündem oldu. UEFA'nın açıkladığı bilgilere göre puanların aynı olması durumunda genel averaja bakılıyor.
Aktüel - Aktüel
3 saat 58 dakika önce

KYK burs sonuçları için geri sayım başladı

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) burs sonuçları birçok öğrenci tarafından araştırılıyor. Burs başvurularını tamamlayan binlerce aday gözlerini sonuç ekranına çevirdi.
Aktüel - Aktüel
4 saat 27 dakika önce

YouTube'da erişim sorunları devam ediyor! Teknik arıza olduğu tahmin ediliyor

24 Ekim Perşembe günü öğle saatlerinden sonra YouTube'da erişim problemleri yaşanmaya başladı. Bağlantı sorunları yaşayan kullanıcılar tarafından YouTube çöktü mü, neden yavaş sorularının cevapları araştırılıyor.
Aktüel - Aktüel
4 saat 32 dakika önce

İnci Taneleri bugün var mı? 24 Ekim yayın akışı belli oldu

Kanal D ekranlarında yayınlanan İnci Taneleri dizisi perşembe günler izleyici ile buluşuyor. TUSAŞ Ankara tesisine düzenlenen hain saldırı sonrasında bazı diziler yeni bölümlerini yayınlamama karar almıştı. Seyirciler ise bugün İnci Taneleri'nin yayınlanıp yayınlanmayacağını araştırmaya başladı.
Aktüel - Aktüel
4 saat 51 dakika önce

Sinematek ile yeniden: “Aysel, Bataklı Damın Kızı” seyirciyle buluşuyor!

Kadıköy Belediyesi Sinematek/Sinema Evi, çekildiği dönemin en büyük isimlerini bir araya getiren ve sinema tarihimiz açısından pek çok “ilk”i barındıran 1935 tarihli Aysel, Bataklı Damın Kızı’nı Kurukahveci Mehmet Efendi desteğiyle restore ederek sinemaseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor.
Aktüel - Aktüel
4 saat 53 dakika önce

BİM 25 Ekim aktüel kataloğunda Fakir buharlı ütü, 4’lü çeyiz seti, Samsung Galaxy telefon, elektrikli düdüklü tencere, ısıtıcı ve olta seti gibi birçok ürün yer alıyor

BİM marketlerin 25 Ekim aktüel tag kataloğunda Fakir buharlı ütü, Fakir 4’lü çeyiz seti, Samsung Galaxy telefon, kablosuz şarjlı mop, yağlı radyatör, blender set, elektrikli düdüklü tencere, olta takımı seti ve kamuflaj çanta yer alıyor.
Aktüel - Aktüel
4 saat 57 dakika önce

Gelin Evi'nde Ezgi Sertel'in olmaması izleyicinin dikkatinden kaçmadı

Show TV ekranlarında yayınlanan Gelin Evi programında heyecan devam ederken sunuculuğunu yapan Ezgi Sertel'in neden ekranlarda yer almadığı merak konusu oldu. Sosyal medya hesabından herhangi bir ayrılık duyurusu yapmamasının üzerine açıklama bekleniyor.
Aktüel - Aktüel
5 saat 26 dakika önce

Havalimanlarında turuncu alarm verilmesinin nedenleri merak edildi

TUSAŞ’a düzenlenen saldırının ardından Türkiye’deki tüm havalimanları turuncu alarm verdi. Havaalanlarında güvenlik önlemlerinin artırılması turuncu alarmın verilme nedenleri ile ilgili araştırmaları hızlandırdı.
Aktüel - Aktüel
5 saat 42 dakika önce

Eskişehir Tepebaşı'nda elektrik kesintisi yaşanıyor! Arızanın biteceği saat açıklandı

Bugün Eskişehir'in Tepebaşı, Odunpazarı ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanıyor. Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ tarafından elektrik kesintisinin ne zaman biteceği açıklandı. Çalışmalar saat 17.00'de sona erecek.
Aktüel - Aktüel
6 saat 2 dakika önce

Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'nde rakibi Lyon'un hangi ülkenin takımı olduğu gündeme geldi

UEFA Avrupa Ligi kapsamında bugün temsilcimiz Beşiktaş, Lyon deplasmanına çıkacak. Karşılaşmanın başlamasına saatler kala taraftarların gündeminde Lyon'un hangi ülkenin takımı olduğu yer alıyor. Lyon Ligue 1'de 13 puan ile 7. sırada yer alıyor.
Aktüel - Aktüel
6 saat 9 dakika önce

Okullarda 29 Ekim kutlamalarının iptal olup olmadığına dair MEB'den açıklama bekleniyor

Tüm Türkiye'de her sene kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı bu yıl salı gününe denk geliyor. Dün Ankara'da meydana gelen hain saldırı sonrasında Ankara Büyükşehir Belediyesi etkinlik ve konserlerin iptal olduğunu duyurdu. Okullarda 29 Ekim gösterisi yapacak olan öğrencilerin gündeminde MEB'den gelecek olan açıklamayı yer alıyor.
Aktüel - Aktüel
6 saat 22 dakika önce

Tüketicilerin korunmasına yönelik kanun teklifi TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı

Tüketicilerin Korunmasına Yönelik Kanun teklifi vatandaşlar tarafından merak ediliyor. TBMM Genel Kurulu’nda Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kabul edildi.
Aktüel - Aktüel
6 saat 41 dakika önce

PKK kurucularından biri olan Cemil Bayık, Cuma kod adı ile biliniyor

Sosyal medyada paylaşılan bir videoda yaptığı açıklamalar ile yeniden gündeme gelen Cemil Bayık hakkında kimdir, nereli gibi sorular araştırılıyor. Terör örgütü PKK'nın kurucuları arasında yer alan terörist Bayık, Cuma kod adı ile de tanınıyor.
Aktüel - Aktüel
6 saat 53 dakika önce

Lyon-Beşiktaş maçında Paulista'dan kötü haber! Brezilyalı stoper oynamayacak

Bugün Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi maçları kapsamında Lyon ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Taraftarlar tarafından Paulista'nın Lyon-Beşiktaş maçında neden oynamadığı merak ediliyor. Paulista, Gaziantep FK karşılaşmasında sakatlanmıştı.
Sona Git