Tgrt Haber

Sil Süpür anlık yaşanan sorun nedeniyle gözükmüyor

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
23 Ağustos 2024 14:28 - Güncelleme : 23 Ağustos 2024 14:31
Sil Süpür anlık yaşanan sorun nedeniyle gözükmüyor

Türk Telekom'un her hafta kullanıcılarına sunduğu hediye fırsatların yer aldığı Sil Süpür butonunu göremeyen kullanıcılar Sil Süpür neden çıkmıyor, bitti mi aramasını yaparken yaşanan sorunun sebebinin anlık teknik arıza olduğu tahmin ediliyor.

Sil Süpür ile hafta içi çarşamba ya da cuma günleri ücretsiz hediyeler sunan Sil Süpür'ün bugün mobil uygulamada yer almaması üzerine neden yok araştırıldı.

TÜRK TELEKOM​ SİL SÜPÜR NEDEN ÇIKMIYOR, GÖZÜKMÜYOR 2024?

Türk Telekom'un uygulaması olan Sil Süpür ile operatör sahipleri her hafta ücretsiz internet, SMS​, dakika gibi hediyeler alırken bugün mobil uygulamada bulunamaması dikkatleri çekti.

Sosyal medyada neden olmadığına dair paylaşımlar yapılırken yaşanan teknik bir arıza sebebiyle yer almadığı tahmin ediliyor. Ekipten henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Sil Süpür anlık yaşanan sorun nedeniyle gözükmüyor - 1. Resim

Türk Telekom Destek hesabı bir kullanıcısının "Sil Süpür neden gözükmüyor" sorusuna cevabı şöyle oldu:

"Merhaba, hediyeler her hafta haftada 1 kez olmak üzere çarşamba ya da cuma günü yenilenmektedir. Kampanya kapsamında kazanabileceğiniz hediye​ detayları ve geçerlilik sürelerine ilgili link üzerinden ulaşabilirsiniz"

SİL SÜPÜR NASIL YAPILIR, NEREDEN?

Türk Telekom Online İşlemler mobil uygulamasını telefonunuza indirdikten sonra uygulamaya giriş yapınız.

Ardından ana ekranın sağ üst köşesinde bulunan hediye paketi sembolüne tıklayarak haftalık hediyenizi alabiliyorsunuz.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...