Tgrt Haber

Simay Barlas kaç yaşında, instagram hesabı ne? Ömer dizisi Süreyya kimdir, gerçek adı ne?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
03 Şubat 2023 10:17 - Güncelleme : 03 Şubat 2023 11:13
Simay Barlas kaç yaşında, instagram hesabı ne? Ömer dizisi Süreyya kimdir, gerçek adı ne?

Başrolünde Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı'nın yer aldığı dizi her pazartesi izleyicisiyle buluşuyor. Bu akşam 4. bölümüyle ekranda yer alacak dizinin kadrosuna yeni bir isim katıldı. Usta oyuncu kadrosu ve hikayesiyle beğeni toplayan dizi yayınlandığı ilk gün sosyal medyayı sallıyor. Peki, Ömer dizisi Süreyya kimdir, gerçek adı ne? Simay Barlas kaç yaşında, instagram hesabı ne?

Senaryosunu Gülizar Irmak’ın yer aldığı Ömer dizisi, yayınlandığı fragmanıyla büyük ses getirdi. Bu akşam 4. bölümü yayınlanacak Ömer dizisine Simay Barlas​ dahil oldu. Peki, Ömer dizisi Süreyya​ kimdir, gerçek adı ne? Simay Barlas kaç yaşında, instagram hesabı ne? 

ÖMER DİZİSİ SÜREYYA KİMDİR?

Ömer dizisindeki Süreyya karakteri, ailesinin Ömer ile evlenmesi için tanıştırdığı genç kızdır. Mütevazi, güler yüzlü Süreyye, Ömer ile sözlenecek. 

SİMAY BARLAS KİMDİR, KAÇ YAŞINDA

7 Mayıs 1999 doğumlu oyuncu Simay Barlas, İstanbulludur. Sinema Televizyon Bölümü mezunu olan oyuncunun televizyonda ilk işi 2014-2017 yılları arasında yayınlanan Paramparça dizisi oldu.Peş peşe birçok yapımda rol alan oyuncu son olarak Ömer dizisi ile izleyicisiyle buluşacak. Simay Barlas sosyal medyada 1.7 milyon takipçiye sahiptir. 

Simay Barlas kaç yaşında, instagram hesabı ne? Ömer dizisi Süreyya kimdir, gerçek adı ne?

SİMAY BARLAS DİZİLERİ

Paramparça,

Hayat Bazen Tatlıdır,

Adı Efsane,

Zalim İstanbul,

Aziz,

Ömer

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...