Tgrt Haber

Şimdi alkışlar Cüneyt Çakır'a gelsin

18 Şubat 2015 01:48 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:17
Şimdi alkışlar Cüneyt Çakır'a gelsin

Şampiyonlar Ligi'nde PSG ile Chelsea arasındaki ikinci tur maçını yöneten Türk hakem Cüneyt Çakır performansıyla büyük beğeni kazandı.

Avrupada Türk hakemlerini başarıyla temsil eden Cüneyt Çakır ve yardımcıları zorlu görevin daha üstesinden başarıyla kalktı. Şampiyonlar Ligi 2. turu ilk maçında dün Fransa'da oynanan ve 1-1 berabere biten PSG-Chelsea mücadelesini yöneten Çakır ve yardımcıları Bahattin Duran ile Tarık Ongun alkış aldı. Pozisyonları yakından takip eden Çakır sertliğe kesinlikle taviz vermezken, zorluk derecesi oldukça yüksek maçta tam dört kez sarı kartına başvurdu.

Mücadele nefes kesti
Chelsea'yi konuk eden PSG, baskılı başlasa da 36'da topu kalesinde gördü. İvanovic attığı golle İngiliz ekibini deplasmanda 1-0 öne geçirdi. PSG bu gole 54'te Cavani ile yanıt verdi ve maç 1-1 sona erdi. S.Donetsk ise evinde B.Münih ile golsüz berabere kaldı. Rövanşlar 11 Mart'ta.

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...