Tgrt Haber

Skandal, Türkiye'yi vurma planı yaptılar

07 Aralık 2015 11:14 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:15
Skandal, Türkiye'yi vurma planı yaptılar

Bir Rus kanalında katılımcılar Türkiye'nin hangi noktalarının vurulması gerektiğine dair tartışmalar yaptı.

Habertürk yazarı Murat Bardakçı bugün köşesinde ilginç bir detaya yer verdi. Bardakçı, bir Rus kanalında  katılımcıların Türkiye'nin  hangi noktaların vurulması gerektiğine dair tartışmaların yaşandığını aktardı.Katılımcılardan bir kısmı Suriye'de askeri birliklerin vurulması gerektiğini savunurken diğer kısmı ise batıda yer alan sanayi tesislerini kullanılmayacak hale getirilmesi gerektiğini savundu. Programa katılan Ermeni vatandaşlarından bir ise Putin’e seslendi, “Birşeyler yap, bu Türkler sadece kendilerinden daha üstün olan kuvvetten anlarlar” dedi.

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
yüksel 8 Aralık 2015 00:57

Bizden üstün devletmi var rusya

Yunus 7 Aralık 2015 20:03

İtalyan Devleti’ne karşı savaştınız mı? Ömer: Evet- İnsanları İtalyan Devleti’ne karşı savaşmaya teşvik ettiniz mi?Ömer: Evet- İtalya’ya karşı kaç yıl savaştınız?Ömer: Yaklaşık 20 yıl- Yaptıklarından dolayı pişman mısınız?Ömer: Hayır- İdam edileceğinizi biliyor musunuz?Ömer: Evet- Hakim şaşırdı:- Sizin gibi birisi için böyle bir son, çok üzücü. Bunu duyan Ömer Muhtar şöyle dedi:- Tam tersi! Bu, hayatımın sonu için en güzel yol.- Hakim daha sonra, mücahidlere cihadı durdurmalarını emreden bir emi

Yunus reis 7 Aralık 2015 19:53

Bu tartışmaların. Sözde kalmamasını temenni ediyoruz ve Rus&tt2;ları yanında Esad rejimi ve yancılarını. Özlem&tt2;le bekliyoruz. Bize bir saldırmayı deneyin siz ;)

Erdem 7 Aralık 2015 14:17

Demekki Rusya bizden üstün değil amnk ermenisi yine kaşınıyorsunuz

Sonraki Haber Yükleniyor...