Tgrt Haber

Son yılların en acımasız seri katili yakalandı! 39 kişiyi...

17 Ekim 2014 14:47 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:19
Son yılların en acımasız seri katili yakalandı! 39 kişiyi...

26 yaşındaki seri katil 10 ayda 39 kişiyi öldürdüğünü itiraf etti. Öldürdüğü kurbanlardan birisinin de kalbini pişirip yemiş..

Dehşet olay Brezilya'da ortaya çıkartıldı. 26 yaşındaki güvenlik memuru Thiago Henrique Gomes da Rocha, Ocak ayından bu yana 39 kişiyi öldürdüğünü itiraf etti. Polis katilin kurban sayısının daha fazla olabileceğini bildirdi.İlk olarak bir parkta karşılaştığı tanımadığı 14 yaşındaki kız oldu. Seri katilin hedefleri arasında kadınlar ağırlıkta.Onun dışında travestiler ve erkekler geliyor.Kısaca cinsiyet ayrımı yapmıyor.Kurbanlarını bıçaklayarak, tabancayla vurarak ve çekişle beynini dağıtarak öldüren seri katilin annesiyle birlikte yaşadığı açıklandı.
Şimdiye kadar Gomes da Rocha’dan daha fazla cinayet işleyen seri katiller yakalanmasına karşın, 26 yaşındaki seri katil bu kadar kısa süreye bu kadar cinayet sığdırarak, seri katillerin “en üretkeni” olarak polis kayıtlarına geçti.
Brezilya’nın Goias eyaletinin başkenti Goiania’da annesi ile birlikte yaşayan genç ve yakışıklı seri katil cinayetleri hırsızlık yaparken işlediğini, motosikletiyle hırsızlık yapmaya çalışırken, kendisine direnenleri öldürdüğünü söylerken, polisin ele geçirdiği bazı güvenlik kamerası kayıtlarında Gomes de Rocha’nın hırsızlık yaparken hiçbir şey çalmadığını, sadece kurbanını öldürüp çekip gittiğini gösteriyor.
Brezilya’nın önde gelen özel güvenlik şirketlerinden birinde çalışan seri katilin yaşamı adeta “gündüz polis, gece katil” şeklinde.
Brezilya toplum güvenliği müdürlüğü seri katilin kurbanlarından bazılarının fotoğraflarını medyaya dağıtırken, kurbanlardan 14’ünün kadın ve kadınlar içinde de en küçük kurbanın 16 yaşında olduğunu, diğer kurbanların ise transseksüeller ve evsizler olduğunu açıkladı.
Yapılan aramada cinayet aleti, bıçaklar, çekiç, tabanca ve kelepçeler ele geçirilirken, Gomes de Rocha’nın bazı kurbanlarına da öldürmeden önce kelepçeyle bağlayıp işkence yaptığını düşünüyor.Brezilya’da büyük infial oluşturan genç seri katilin, cinayetler sonrası tutuklanmasının ardından yoğun koruma ve güvenlik altında götürüldüğü cezaevinde, diğer mahkumlarca öldürülmemesi için yüksek güvenlikli bir hücreye konulduğu kaydedildi.
Buna karşın, bu sabah gardiyanlar hücreye gittiklerinde, Gomes de Rocha’yı hücresinin tavanındaki ampulu kırıp, cam parçalarıyla bileklerini keserek canına kıyma teşebbüs etmiş şekilde bularak, hastaneye kaldırdı. Seri katilin kurtarıldığı ve sağlık durumunun iyi olduğu, yargılamanın yakında başlayacağı açıklandı. 
Son yılların en acımasız seri katili yakalandı! 39 kişiyi... 

 
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...