Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
3 saat 25 dakika önce

Green Card başvurularının nasıl yapılacağı aşamaları belli oldu

Milyonlarca vatandaşın beklediği Green Card çekiliş başvuruları 2 Ekim'de başlıyor. Binlerce kişinin başvuracağı Green Card başvuruları nasıl yapılır aşama aşama adımları haberimizde yer aldı.
Aktüel - Aktüel
3 saat 38 dakika önce

Taklit ve tağşiş yapan firmaların listesi yayınlandı

Tarım ve Orman Bakanlığı, laboratuvar testleri sonucunda sağlığı tehlikeye düşürebilecek taklit ve tağşiş yapıldığı tespit edilen 463 gıdanın listesini yayınladı.
Aktüel - Aktüel
4 saat 4 dakika önce

Ankara Etimesgut su kesintisi 16.00’ya kadar Ayyıldız Mahallesi’nde devam edecek

Ankara su kesintilerinin ne zaman biteceği belli oldu. ASKİ aracılığıyla gün içerisinde Etimesgut, Beypazarı ve Ayaş ilçelerinde su arızalarının saat kaçta sona ereceğini öğrenebiliyoruz.
Aktüel - Aktüel
4 saat 23 dakika önce

Emlakçının 27 milyon dolarlık teklifini kabul etmedi! Arazinin gerçek değeri belli oldu

Avusturalya'nın Sidney şehrinde bulunan Zammits ailesi arsalarını satmama konusunda kararlı davranmaya devam ediyor. Ailenin emlakçı tarafından yapılan yaklaşık 27 milyon dolarlık teklifi de reddettiği ortaya çıktı. Arsanın gerçek değerinin teklifin neredeyse iki katı olduğu belirtiliyor.
Aktüel - Aktüel
4 saat 24 dakika önce

KPSS DHBT sonuçlarında P122, P123, P124 puan türleri yer alacak

22 Eylül günü Türkiye'nin 81 ilinde uygulanan DHBT sınavının sonuçları öğrenciler tarafından bekleniyor. Din Hizmetleri Alan Bilgisi sınavına katılan adaylar ÖSYM üzerinden puanlarına erişebilecek.
Aktüel - Aktüel
5 saat 20 dakika önce

İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek oldu

Akın Gürlek, yeni İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı olarak atandı. Akın Gürlek son olarak Adalet Bakan yardımcılığı görevini yürütüyordu.
Aktüel - Aktüel
5 saat 50 dakika önce

Filiz Akın neden hastaneye kaldırıldı, son durumu nedir?

Yeşilcam'ın ünlü oyuncularından 81 yaşındaki Filiz Akın hastaneye kaldırıldı. Sosyal medya hesabından son durumunu paylaşan Filiz Akın'ın solunum desteği aldığı görüldü.
Aktüel - Aktüel
6 saat 11 dakika önce

Türkiye'nin Lübnan ve İran'ın başkentlerine uzaklığı ne kadar?

İsrail’in Lübnan’ın başkenti Beyrut'un güneyinde yer alan Hizbullah'ın kalesi olarak nitelendirilen Dahiye bölgesindeki birçok mahalleye 12 hava saldırısı düzenlemesiyle İran'ın attığı füzelerin Türkiye'den de görülmesi yönündeki haberler sonrasında Türkiye’nin Lübnan ve İran’ın başkentlerine uzaklığı merak edilmeye başlandı.
Aktüel - Aktüel
6 saat 24 dakika önce

Arka Sıradakiler’de Mavi Sakal Barış’ı Tuncer Öz oynuyordu

Fox TV için yapılan dram ve gençlik türündeki dizi ilk yayınlandığı zamanlarda büyük ses getirmişti. Gençlik dizisinde yer alan oyuncular günümüzde birçok başarılı işe adım attı. Arka Sıradakiler dizisinde Mavi Sakal'ın kim olduğu da halen araştırılıyor.
Aktüel - Aktüel
6 saat 55 dakika önce

2 Ekim bugünün futbol maç takvimi ve karşılaşma saatleri belli oldu

Süper, Şampiyonlar, Avrupa ve Konferans Lig'inde mücadeleler devam ediyor. Bu akşam maç var mı, hangi maçlar var netleşti. Futbolseverlerin yakından takip ettiği Konferans Ligi'nde Başakşehir'in müsabakası bulunuyor.
Aktüel - Aktüel
7 saat 25 dakika önce

Konya en az riskli ve 3. derece deprem bölgesi arasında yer alıyor

Doğal afetlerin yaşandığı ülkemizde deprem bölgesi olan iller de gündeme geldi. Son zamanlarda Konya'da birkaç kez sarsıntı meydana gelirken vatandaşlar Konya deprem bölgesi mi, fay hattı var mı merak ediyor.
Aktüel - Aktüel
7 saat 28 dakika önce

TEKNOFEST Adana uçuş gösterileri programı belli oldu! Akıncı ve SOLOTÜRK'ÜN saatleri açıklandı

Adana'da düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) kapılarını ziyaretçilerine bugün açtı. Festival kapsamında Bayraktar TB2, Anka-3, Hürjet, SOLOTÜRK ve Akıncı bugün gösteri uçuşları gerçekleştirecek. Uçuşların programı ve saati açıklandı.
Aktüel - Aktüel
7 saat 35 dakika önce

Teknofest Adana Şakirpaşa Havalimanı’na festivale özel ringlerle ulaşım sağlanabilir

Adana Şakirpaşa Havalimanı’nın ev sahipliği yaptığı Teknofest 2 Ekim Çarşamba (bugün) itibarıyla başladı. Teknolojiyle buluşturan festivale gitmek isteyen vatandaşlar ulaşım yollarını araştırıyor.
Aktüel - Aktüel
7 saat 52 dakika önce

Green Card başvurularının şartları ve ne zaman biteceği belli oldu

Milyonlarca vatandaşın beklediği DV2026 Green Card çekilişi başvuruları ne zaman başlıyor ve bitiyor belli oldu. ABD Freetown Büyükelçiliği tarafından yapılan duyuruya göre başvuruların nereden yapılacağı da netleşti. Süreç 2 Ekim'de başlayacak ve 5 Kasım'a kadar sürecek.
Aktüel - Aktüel
8 saat 7 dakika önce

Çağlar Söyüncü'nün Twente-Fenerbahçe maçında sakatlığı nedeniyle oynamaması bekleniyor

UEFA Avrupa Ligi mücadeleleri kapsamında oynanacak olan Twente-Fenerbahçe maçında Çağlar Söyüncü'nün sakatlık durumu gündem oldu. Geçtiğimiz hafta oynanan Antalyaspor maçında sakatlanan Çağlar Söyüncü'nün maçta oynayıp oynamayacağı taraftarlar tarafından merak ediliyor.
Aktüel - Aktüel
8 saat 16 dakika önce

Başakşehir - Rapid Wien maçı bu akşam TRT 1 ekranlarından izlenecek

UEFA Konferans Ligi'nde Türkiye'yi temsil eden Başakşehir 2 Ekim Çarşamba akşamı Rapid Wien ile sahaya çıkacak. Başakşehir maçı hangi kanalda, nereden izlenir belli oldu. Müsabakada muhtemel 11'ler de taraftarın gündeminde.
Aktüel - Aktüel
8 saat 20 dakika önce

Teknofest Adana'da 09.00-20.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak

Adana'da düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali ilk ziyaretçilerini saat 09.00 itibarıyla ağırlamaya başladı. Teknolojinin odak noktası Teknofest, saat 20.00’a kadar açık olacak.
Aktüel - Aktüel
8 saat 42 dakika önce

Fenerbahçe Twente ile karşılaştığı 4 maçında 3'ünü kazandı

UEFA Avrupa Ligi ikinci hafta maçları kapsamında Fenerbahçe ile Twente karşı karşıya gelecek. Taraftarlar tarafından Fenerbahçe'nin Twente istatistikleri merak ediliyor.
Aktüel - Aktüel
8 saat 57 dakika önce

Bim BIMAS temettü ödemesi 4 Ekim günü hesaplara yatırılacak

Bim Birleşik Mağazalar A.Ş. temettü ödemesi yapacak. Yatırımcılara hisse başına net 3,60 TL ödenirken Bim temettü ödemesi ne zaman hesaplara geçecek merak edildi. Binlerce yatırımcının gündeminde BİMAS ödemesi yer aldı.
Aktüel - Aktüel
9 saat 3 dakika önce

Fenerbahçe'nin rakibi Twente Hollanda'da kuruldu

Temsilcimiz Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi maçları kapsamında bu hafta Twente ile karşı karşıya gelecek. Vatandaşlar tarafından Twente hangi ülkenin takımı olduğu merak ediliyor.
Sona Git