Tgrt Haber

Sosyal medyadaki cuma günleri tatil olacak iddialarına henüz resmi bir açıklama gelmedi

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
21 Eylül 2024 14:27 - Güncelleme : 21 Eylül 2024 14:35
Sosyal medyadaki cuma günleri tatil olacak iddialarına henüz resmi bir açıklama gelmedi

Dün akşam X platformunda yer alan cuma günleri tatil olacak iddialarının ardından vatandaşlar çalışma günü azaldı mı araştırmaya başladı. Şu an için herhangi bir açıklama bulunmuyor.

Ülkemizde devam eden 5 gün çalışma sisteminin değişmesini isteyen vatandaşlar X platformunda bir hesabın "Cuma günleri tatil olacak" paylaşımı sonrasında resmi tatil​ mi olacak merak etti.

Resmi kurumlardan gelen bir açıklama bulunmuyor.

CUMA GÜNLERİ TATİL OLACAK MI?

Türkiye​'de süren 5 gün çalışma sisteminin değişeceğine dair iddialar ortaya atıldı.

Twıtter'da bir hesabın yaptığı "Cuma günlerinin tatil olması gündemde" paylaşımı ses getirdi. Vatandaşlar paylaşımın altında sistemin değişmesini onaylarken resmi bir duyuru beklendi.

Konuyla ilişkin resmi bir açıklama bulunmuyor bu nedenle cuma günleri tatil değil, mesai günü olarak devam ediyor.

Sosyal medyada sıklıkla iddialar ortaya atılıyor. Bu durumun da iddia olduğu tahmin ediliyor. Resmi bir duyuru gelmesi halinde haberimizi güncelleyeceğiz.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Canan21 Eylül 2024 14:36

Cuma günleri tatil mi olurmuş bakayım ne kadar doğru bilmiyorum ama işten biraz daha zaman çıkarıp hobilerimi yapmayı çok isterdim

Sonraki Haber Yükleniyor...