Tgrt Haber

Söylemezsem Olmaz Arto ayrıldı mı? Söylemezsem Olmaz Arto neden yok ?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
06 Mart 2023 10:17 - Güncelleme : 06 Mart 2023 10:42
Söylemezsem Olmaz Arto ayrıldı mı? Söylemezsem Olmaz Arto neden yok ?

Hafta içi her gün yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında sunucu olan Seren Serengil ayrılma kararı almış ve yerine Ebru Şancı Öztürk gelmişti. Diğer sunucular ise Bircan Bali ve Arto Dalga oldu. Peki, Söylemezsem Olmaz Arto ayrıldı mı? Söylemezsem Olmaz Arto neden yok ?

Canlı olarak haftanın 5 günü yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında sunuculardan Arto Dalga'nın yer almaması dikkat çekti. Söylemezsem Olmaz Arto ayrıldı mı? Söylemezsem Olmaz Arto neden yok ?

SÖYLEMEZSEM OLMAZ ARTO DALGA NEDEN YOK?

Söylemezsem Olmaz programında sunucular arasında Ebru Şancı​, Arto Dalga ve Bircan Bakli yer alıyor. Bugün yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında Arto Dalga yer almadı. İzleyiciler, "Söylemezsem Olmaz Arto ayrıldı mı? Söylemezsem Olmaz Arto neden yok ?" sorularını araştırmaya başladı. Arto Dalga konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmazken, Arto sosyal medya hesabından Miami​'de olduğuna dair paylaşımlarda bulundu. 

ARTO DALGA KİMDİR?

Asıl adı Harutyan Dalga'dır. Baba tarafı Artvin Hopa doğumlu, annesi ise Kayserilidir. 2010 – 2013 seneleri arasında İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Medya ve İletişim Sistemleri ile Televizyon Haberciliği ve Programcılığı bölümlerinde okudu.
 
Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...