Tgrt Haber

Sözleşmeli öğretmen mülakat sonuçları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor

Editör: Şeyda Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
15 Ağustos 2024 16:46 - Güncelleme : 15 Ağustos 2024 16:46
Sözleşmeli öğretmen mülakat sonuçları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor

20-31 Mayıs tarihinde tamamlanan öğretmen atama başvurularının ardından 1 Temmuz’da gerçekleşen sözleşmeli öğretmen mülakatlarının sonuçları heyecanla bekleniyor.

60 ve üzerinde puan alan adayların başarılı sayılacağı sözlü mülakat sürecinin sona ermesiyle öğretmen adayları atama​ durumlarını ve mülakat sonuçlarını merak ediyor.

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN MÜLAKAT SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

20 bin sözleşmeli öğretmen alımı için 1 Temmuz 2024 tarihinde başlayan mülakat sonuç takvimi Milli Eğitim Bakanlığı​ tarafından henüz açıklanmadı ancak sonuç sorgulama ekranının Ağustos ayının ortalarına doğru erişime açılması bekleniyor.

Sözleşmeli öğretmen mülakat sonuçları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor - 1. Resim

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN MÜLAKAT SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLECEK?

20 bin sözleşmeli öğretmen istihdamı için yapılan mülakat sonuçlarının açıklanmasının ardından sözlü sınav sonuçları E-Devlet​ üzerinden öğrenilecek.

TERCİH BAŞVURULARI NE ZAMAN YAPILACAK?

Mülakat sonuçlarının açıklanmasının ardından sözlü mülakatlarda 60 puan ve üzeri değerlendirmeye alınan adayların atama başvuruları başlayacak.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...