Tgrt Haber

Spotify'da kullanıcılar "bir sorun oluştu" ifadesi ile karşılaştı

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
07 Ağustos 2024 15:01 - Güncelleme : 07 Ağustos 2024 15:51
Spotify'da kullanıcılar "bir sorun oluştu" ifadesi ile karşılaştı

Tüm dünyada kullanılan Spotify uygulamasında meydana gelen erişim sorunuyla beraber Spotify çöktü mü son dakika araması da yükseldi. Sıkça kullanılan müzik platformlarından biri olan Spotfiy'da bazı teknik problemler yaşanıyor. Kullanıcılar "sayfa yüklenemedi, hesabıma giremiyorum" ifadeleri ile karşılaştı.

7 Ağustos günü Spotifyerişim sorunu​ yaşanmasının ardından sorun mu var, neden açılmıyor merak edilirken gelen raporlamalar sonucunda teknik sorun yaşandığı öğrenildi.

SPOTİFY ÇÖKTÜ MÜ, NEDEN AÇILMIYOR 7 AĞUSTOS SON DAKİKA?

Müzik dinleme uygulamasında bugün öğlen saatlerinde bazı erişim sorunları meydana gelirken ekipten henüz bir açıklama gelmedi.

Kısa süre içerisinde sorunun giderilmesi bekleniyor. Sosyal medyada kullanıcılar "Spotify açılmıyor, hesabıma giremiyorum ve bir sorun oluştu" ifadeleri ile karşılaştı.

Downdetector​'de yer alan kullanıcı raporları ise anlık olarak şöyle:

Spotify'da kullanıcılar bağlantı sorunu yaşıyor - 1. Resim

Uygulamaya giriş yapan kullanıcılar "server status, upstream request timeout spotify" gibi hatalarla karşılaştığını bildirdi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...