Tgrt Haber

Süper Lig maçları şifresiz mi yayınlanacak? Maçlar şifresiz mi?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
04 Mart 2023 11:50 - Güncelleme : 04 Mart 2023 14:23
Süper Lig maçları şifresiz mi yayınlanacak? Maçlar şifresiz mi?

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki 2 büyük deprem çevre illerde de yıkıma neden oldu. Yaşanan depremler nedeniyle ülkemizde spor müsabakalarına ara verilmişti. Verilen ara sonrasında futbol müsabakaları yeniden başlıyor. 3-13 Mart tarihleri arasında ücretsiz olarak yayınlanacak olan karşılaşmalar başladı. Peki, Süper Lig maçları şifresiz mi yayınlanacak? Maçlar şifresiz mi?

Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği tarafından depremzedeler için yardım programı düzenlendi. Bu programda birçok futbolcu yayına bağlanarak yardımda bulundu. Programa bağlanan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, futbolseverleri mutlu edecek bir haber paylaştı. 

SÜPER LİG​ MAÇLARI ŞİFRESİZ Mİ?

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu​'nun Omuz Omuza bağış kampanyasında önemli açıklama yaparak maçların şifresiz olarak izleneceğini belirtti. Bakan Kasapoğlu, "Liglerimizin yayıncı kuruluşu olarak BeIN Sports ile yaptığımız görüşmede 3-13 Mart arasında, ligin önümüzdeki iki haftasındaki tüm maçları şifresiz yayınlanma kararı alındı" dedi.

Süper Lig maçları şifresiz mi yayınlanacak? Maçlar şifresiz mi?

MAÇLAR​ ŞİFRESİZ Mİ?

 
Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...