Tgrt Haber

Survivor 2. eleme adayı kim oldu? Survivor yokluk adasına kim gitti?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
24 Ocak 2023 08:22 - Güncelleme : 24 Ocak 2023 09:56
Survivor 2. eleme adayı kim oldu? Survivor yokluk adasına kim gitti?

Dün yayınlanan Survivor yarışmasında haftanın 2. dokunulmazlık oyunu oynandı. Acun Ilıcalı'nın son konseyde açıklaması sonrası eleme adayları yokluk adasında kalacak. Geçtiğimiz hafta Survivor yarışmasında sağlık sorunları nedeniyle Berdan Mardini ve Seçkin Piriler yarışmadan ayrılmıştı. Dün oynanan Survivor yarışmasında kazanan takım 2 eleme adayı çıkardı. Peki, Survivor 2. eleme adayı kim oldu? Survivor yokluk adasına kim gitti?

Dün Survivor​ yarışmasında oynanan dokunulmazlık​ mücadelesi sonrası iki isim yokluk adasına gönderildi. Yapılan oylama sonucu bir isim çıkarken, performans birincisi de 1 isim söyledi ve 2 yarışmacı yokluk adasında mücadele etti.  Survivor 2. eleme​ adayı kim oldu? Survivor yokluk adasına kim gitti? 

SURVIVOR DOKUNULMALIĞI KİM KAZANDI?

Ünlüler​, gönüllüler ve fenomenlerden oluşan kırmızı ve mavi takım yarışmacıları, 23 Ocak Pazartesi günü ikinci dokunulmazlık yarışı için mücadele etti. Oyunun ödülü ise çikolatalı bisküvi oldu. Kadınların mücadelesini kazanan ünlüler olurken, erkekler de yarışı kazanınca kazanan ünlüler oldu. 

Survivor 2. eleme adayı kim oldu? Survivor yokluk adasına kim gitti?

SURVIVOR YOKLUK ADASINA KİM GİTTİ?

Survivor yarışmasında dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler eleme potasına Yusuf Güney ve Ertuğ'u çıkarmıştı. Buna göre Ertuğ ve Yusuf Güney, Yokluk Adası'nda adaylıktan kurtulmak için bir oyuna çıktı. Oyunda başarılı olan Ertuğ eleme potasından kurtuldu. İkinci dokunulmazlık sonunda ilk eleme adayı, oylama sonucu gönüllüler takımından Aziz seçildi. Gönüllülerden performans birincisi Kardelen oldu ve ikinci gitme adayı olarak Fatih'in ismini verdi. Böylece gönüllüler adasından Fatih ve Aziz yokluk adasına gitti. 

 

 

 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...