Tgrt Haber

Survivor 2016 dokunulmazlık oyununu kim kazandı, Survivor'da elemeye kim kaldı

06 Haziran 2016 10:24 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:13
Survivor 2016 dokunulmazlık oyununu kim kazandı, Survivor'da elemeye kim kaldı

Survivor'da heyecan tüm hızıyla devam ediyor, finale artık çok az bir zaman kaldı. Survivor'da dokunulmazlık oyununu kazanan belli oldu. Survivor'da elemeye kim kaldı, Survivor dokunulmazlık kimin, Survivor son bölümde neler oldu, Survivor 2016 dokunulmazlık kim kazandı detaylar burada.

Survivor'da heyecan tüm hızıyla devam ediyor, finale artık çok az bir zaman kaldı. Survivor'da dokunulmazlık oyununu kazanan belli oldu. Survivor'da elemeye kim kaldı, Survivor dokunulmazlık kimin, Survivor son bölümde neler oldu, Survivor 2016 dokunulmazlık kim kazandı detaylar burada. Survivor’da büyük finale haftalar kala 4’er kişi kalan ünlüler ve gönüllüler takımı kritik bir dokunulmazlık oyunu için yarıştı. Geçen hafta dokunulmazlığı kaybeden ve İbrahim Yattara’nın elendiği ünlüler takımı bu hafta ilk dokunulmazlık oyununu kazandı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımında, bireysel dokunulmazlık sembolünü ise yine İbrahim kazandı. Konseyde yapılan oylamada gönüllüler takımından ilk eleme adayı olarak Serkay’ın adı yazıldı. Pazartesi akşamı ise ikinci dokunulmazlık oyunu yapılacak ve elemeye kalacak 2. isim de belli olacak.

Survivor’da son defa yapılan ve büyük finale kadar geçerli olacak sms oylarının sonuçlarına göre ise bu hafta Survivor’dan elenecek isim belli olacak.

SURVİVOR KİM ELENECEK? KİMİN ADI YAZILDI?

5 Haziran 2016 pazar günü Survivor adasında haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Kıran kırana geçen dokunulmazlık oyununu kaybeden takım gönüllüler oldu.

Survivor ada konseyinde Kıbrıs finalini garantileyen Damla Can ile bireysel dokunulmazlığı kazanan İbrahim Giydirir ismi yazılamadı. Haliyle ada konseyi çok ilginç bir oylamaya sahne oldu. Damla ve İbrahim dokunulmaz olunca kanki olan Efecan ve Serkay birbirlerinin isimlerini yazmak zorunda kaldılar.
Dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllülerde, yarışmacılar arasında yapılan oylamanın ardından ilk eleme adayı Serkay oldu.

ACUN ILICALI'DAN SEMİH'E UYARI!

Konseyde yarışmacılarla konuşan Acun Ilıcalı, Semih'in söylemlerine dikkat etmesi gerektiğini ve Serkay'a Serkaç demesinin doğru olmadığını söyledi

Peki ilk eleme adayını çıkaran gönüllüler takımının şimdiye kadar yapılan SMS oy sıralaması sonuçları nasıl? Gizem Memiç'in elendiği oylamada SMS sıralaması sonuçları şöyle olmuştu;
1.Damla Can
2. Avatar Atakan
3. Yunus Günçe
4. Gizem Memiç (elendi)
Survivor gönüllüler 22 Mayıs SMS oy sıralaması sonuçları
1.Damla Can
2.Serkay Tütüncü
3.Gizem Kerimoğlu
Survivor gönüllüler oy sıralaması 30 Mart 2016 SMS sonuçları

1.Semih Öztürk
2.Serkay Tütüncü
3.Gizem Kerimoğlu
4.Damla Can
5.Gizem Memiç
6. Efecan
7.Nihal Candan (elendi)
8.Zafer

Survivor 2016 dokunulmazlık oyununu kim kazandı, Survivor'da elemeye kim kaldı

Görüntülü konuşmak için yarıştılar!

İletişim ödül oyununda gönüllüler 10'a 6 kazanarak sevdikleriyle görüntülü konuşma fırsatını yakaladı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...