Tgrt Haber

Survivor 2016 elemeye kimler kaldı - Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı

15 May 2016 23:55 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:13
Survivor 2016 elemeye kimler kaldı - Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı

Survivor'da dokunulmazlık oyunu yapıldı. Dokunulmazlık oyununu ünlüler mi gönüllüler mi kazandı belli oldu. Survivor Elemeye hangi isimler kaldı? İşte Survivor 2016 hakkında son yaşanacaklar ve Survivor kim elenecek sorunuzun cevabı...

Survivor'da dokunulmazlık oyunu yapıldı. Dokunulmazlık oyununu ünlüler mi gönüllüler mi kazandı belli oldu. Survivor Elemeye hangi isimler kaldı? İşte Survivor 2016 hakkında son yaşanacaklar ve Survivor kim elenecek sorunuzun cevabı... Survivor’da 15 Mayıs Pazar akşamı dokunulmazluk oyunu heyecanı yaşandı. Dokunulmazlık oyununu bu hafta Gönüllüler takımı kaybetti. Dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler, ada konseyinde adadan göndermek istedikleri ismi belirledi. Yapılan oylamanın ardında Gizem Kerimoğlu'nun ismi elemeye çıktı. Bireysel dokunulmazlık sembolünü ise Gizem Memiç kazandı. Elemeye kalan ikinci adayı Gizem Memiç belirledi ve "Gizem Kerimoğlu'nun gitmesi için karşısına güçlü birini çıkarmak istiyorum" diyerek Serkay'ın adını söyledi. Böylece gönüllüler takımında bu hafta SMS oylamasına kalan yarışmacılar Gizem Kerimoğlu ve Serkay oldu. Survivor ile ilgili bilgi geldikçe sizlerle paylaşacağız.

GİZEM KERİMOĞLU: HAYIRLISINI DİLİYORUM

Gizem Kerimoğlu eleme adayı olduktan sonra; “Tabii ki gitmek istemiyorum, kesinlikle mücadelemi hiçbir zaman bırakmayacağım. Tabii ki bilmiyorum potada yanıma kim söylenecek, daha sonraki dokunulmazlık kazanılacak mı kaybedilecek mi bilmiyorum. Kendim için hayırlısını diliyorum. Ama içimde gitmeye dair herhangi bir his de yok” diye konuştu.

GİZEM MEMİÇ KİMİ SÖYLEDİ?

Gönüllülerde bireysel dokunulmazlığı Gizem Memiç kazandı ve Acun Ilıcalı Memiç’e kimi söyleyeceğini sordu. Gizem Memiç kimi eleme adayı olacağını şu sözlerle açıkladı; “Sebebi bu beşliyi bozmak istemeyişim, en azından gittiği yere kadar beş kişi beraber devam edelim istiyorum. O yüzden de potaya güçlü bir isim sokmak istiyorum ki o kişi gitmesin istiyorum. Ben Serkay demek istiyorum, daha önce iki kere girdi ve gerçekten alnının akıyla çıktı. Ben gene onun potadan çıkacağını düşünüyorum ve diliyorum, gitmesini istemiyorum ama söylemek zorundayım” diyerek Serkay’ı eleme adayı olarak gösterdi. Serkay ikinci eleme adayı.

SERKAY: HEPİMİZ İÇİN HAYIRLISI OLSUN

Serkay; “Klasik haftalar, önemli bir dokunulmazlık kaybettik. Başından beri söyledik zaten kuralına göre söylemek zorundayız. İki kere potaya girdim, stresliydi, ama alnımın akıyla çıktım. Burada doğru şeyler yaptığımı düşünüyorum. İnşallah telafisini yaparız ve ünlüler takımından da iki kişiyi potaya alırız, ben de burada kalmak hatta finale gitmek istiyorum. Hepimiz için hayırlısı olsun” diye konuştu.

GİZEM KERİMOĞLU VE SERKAY ELEME ADAYI!

Gizem Kerimoğlu 15 Mayıs Survivor 2016’da bir kez daha eleme adayı çıktı ve potaya girdi. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Gizem Memiç de Serkay’ı eleme adayı olarak söyledi. 16 Mayıs Pazartesi bir dokunulmazlık oyunu daha oynanacak ve kaybeden takım Gönüllüler olursa bir isim daha eleme adayı olacak, eğer kaybeden Ünlüler takımı olursa iki eleme adayı çıkaracaklar ve toplamda 4 eleme adayı büyük SMS oylamasına çıkacak. 

Survivor 2016 elemeye kimler kaldı - Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı

SURVİVOR BAŞARI SIRALAMASI

Survivor 2016'nın en başarılı isimlerinin başında gelen Nagihan Karadere şu ana kadar 152 kez parkurda bireysel olarak yarıştı. Bu sayı aynı zamanda Nagihan'ı en fazla oyun oynayan isim olarak da öne çıkarıyor. Nagihan Survivor'da oynadığı bu 152 oyundan 105'ini kazandı. Survivor başarı sıralamasında ilk üç sıra ünlüler takımından oluştu. İşte Survivor başarı sıralaması;

1-Nagihan Karadere
2-Avatar Atakan
3-İbrahim Yattara
4-Gizem Memiç
5-Damla Can
6-Efecan Dianzenza
7-İbrahim Giydirir
8-Semih Öztürk
9-Serkay Tütüncü
10-Yunus Günçe
11-Gizem Kerimoğlu

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...