Tgrt Haber

Survivor 2016 finale kim kaldı, Survivor ertelendi mi - Survivor final ertelenecek mi

29 Haziran 2016 09:58 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:10
Survivor 2016 finale kim kaldı, Survivor ertelendi mi - Survivor final ertelenecek mi

Survivor'da dün akşam buruk anlar yaşandı, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki patlama nedeni ile program yarıda kesildi. Survivor 2016 finale kim kaldı, Survivor kim elendi, Survivor ikinci finalist kim, Survivor final ertelenecek mi, Survivor ertelendi mi detayları burada.

Survivor'da dün akşam buruk anlar yaşandı, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki patlama nedeni ile program yarıda kesildi. Survivor 2016 finale kim kaldı, Survivor kim elendi, Survivor ikinci finalist kim, Survivor final ertelenecek mi, Survivor ertelendi mi detayları burada. Tv8'in vazgeçilmezi haline gelen Yarışma programı Survivor 2016'da finala çok az bir süre kaldı. Acun Ilıcalı dün akşam SMS oylarını beklerken aldığı terör saldırısı haberi nedeniyle finale kalan ismi açıkladı ve yarışmayı erken bitirdi.  Survivor 2016 oldukça heyecanlı geçerken alınan İstanbul'daki terör saldırısı haberi nedeniyle büyük üzüntü duyduğunu ve yarışmayı uzatmaya gerek duymadığı söyledi ve sonucu hemen açıkladı. Noter huzurunda sayılan oyların erkenden açıklanması için Acun Ilıcalı bizzat ilgilendi. 

Survivor'da SMS oylamaların sonucunda açıklanan oylara göre Survivor 2016'da finale çıkan isim Atakan oldu. 

Survivor 2016'da dün gerçekleşen programda Acun Ilıcalı'nın açıklması; 

" Yarışmacı arkadaşların haberi yok ama konuklarımızın haberi olmuştur. Aldığım bilgi ile kahrolduk. İstanbul'dan üzücü bir haber geldi. İstanbul'da bir patlama meydana gelmiş, bizde Reklam arasında öğrendik. Buradan patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyoruz. Bu durumda oylama akşamını uzatmamıza gerek yok. Hemen sonucu açıklayıp programı sonlandırıyoruz " dedi.

Survivor'da Serkay'ın ardından ikinci finalist de belli oldu. Oylamaya çıkan Atakan ve Damla ikilisinden Atakan ikinci finalist oldu.

SURVİVOR 2016 'NIN FİNAL BÖLÜMÜ ERTELENECEK MI ?

Survivor 2016, İstanbul'da yaşanan terör saldırısı nedeniyle yarıda sona erdi. Acun Ilıcalı Survivor 2016 büyük final hakkında henüz bir açıklama yapmadı. Survivor 2016'da büyük final bu akşam gerçekleşmesi planlanıyordu. 

Acun Ilıcalı Survivor 2016 'da finale çıkan ismi açıklamasının ardından teröre lanet okudu.Patlama haberini yeni aldığını dile getiren Ilıcalı 'nın bir hayli üzgün olduğu görüldü. Finalistin açıklanmasının ardından, Survivor 2016 erken bitirildi.

Survivor 2016 finale kim kaldı, Survivor ertelendi mi - Survivor final ertelenecek mi

EFECAN'DAN SERKAY'A DESTEK

Duygusal anlar yaşayan Efecan, şampiyonluk adayı olarak "kardeşim" dediği Serkay’ı desteklediğini söyledi. 

SEMİH 3 İSMİ DE ELEŞTİRDİ

Atakan, Damla ve Serkay'ı desteklemediğini belirten Semih ise Serkay’ın terbiyesizliklerini unutmadığını ve onu net bir şekilde desteklemediğini söyledi.

ATAKAN: KAZANMA HIRSI ETKİLEDİ

Atakan, Semih’in sözleri üzerine Survivor’da kazanma hırsı ve zor şartların insanlara istemediği şeyler yaptırdığını açıkladı. Avatar Atakan, Semih’in onun duruşunu eleştirebilecek konumda biri olmadığını ifade etti. 

EZGİ: ATAKAN BİRLEŞTİRDİ

Ezgi de söz alıp Atakan’ın yarışma boyunca hep birleştirici olduğunun altını çizdi. 

YUNUS GÜNCE: ATAKAN İLE SORUNU ÇÖZDÜK

Yunus Günçe, Semih’in Atakan ile aralarında olan “omurgasız” meselesini açması nedeniyle ona cevap vermek için söz istedi ve Atakan ile konuştuklarını meseleyi çözdüklerini açıkladı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...