Tgrt Haber

Survivor 2016 kim elendi adaya kim veda etti - Survivor SMS sonucu sıralaması kim kazandı

23 Mart 2016 09:06 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:00
Survivor 2016 kim elendi adaya kim veda etti - Survivor SMS sonucu sıralaması kim kazandı

Survivor'da bir eleme heyecanı daha yaşandı. Elenen isim SMS sıralaması sonucu belli oldu. En az oyu alan isim elendi. Peki Survivor kim elendi, Survivor adaya kim veda etti, Survivor sms sonucu, Survivor kim kazandı, Survivor sms sıralaması detayları burada.

Survivor'da bir eleme heyecanı daha yaşandı. Elenen isim SMS sıralaması sonucu belli oldu. En az oyu alan isim elendi. Peki Survivor kim elendi, Survivor adaya kim veda etti, Survivor sms sonucu, Survivor kim kazandı, Survivor sms sıralaması detayları burada. Dokunulmazlık oyununu ünlülerin kaybetmesi sonrasında oynanan bireysel dokunulmazlık oyununu ünlüler takımından Tuğba Özay kazandı. Yapılan ada konseyinde en çok ismi yazılan kişi olan aynı zamanda elenmesi için ilk belirlenen aday Yılmaz Morgül oldu. Survivor Ünlüler takımında dokunulmazlık oyununu kazanarak isim söyleme hakkı elde eden Tuğba Özay elenmesi için Yunus Günçe‘nin adını söyledi. Sonrasında yapılan sms oylaması sonucunda haftanın birincisi Atakan oldu ve isim söyleme hakkı kazanan Atakan, Eda Akkaya‘nın adını söyledi.

Survivor 2016 kim elendi adaya kim veda etti - Survivor SMS sonucu sıralaması kim kazandı

Böylelikle yarışmaya veda edecek 3 isim Yılmaz Morgül, Yunus Günçe ve Eda Akkaya oldu. Ada konseyinde yapılan sms oylaması sonucunda Survivor ünlüler takımında İbrahim Yattara haftanın birincisi oldu. Yattara adaya veda etmesi yönünde Nagihan’ın adını söyledi. Bu sonuçla Yılmaz Morgül, yunus Günçe, Eda Akkaya ve Nagihan arasından en az oyu alarak yarışmaya veda eden kişi Eda Akkaya oldu.

Halkın verdiği oylarla bu haftanın birincisi Yattara elemeye çıkmak üzere dördüncü adayı Nagihan olarak belirledi.Nagihan, Yunus Günçe, Eda ve Yılmaz Morgül arasında geçen oylamada en az oyu alarak adaya veda eden isim Eda oldu.

SURVİVOR ÜNLÜLER SMS SIRALAMASI SONUÇLARI

Survivor ünlüler takımı 4 kez SMS oylamasına çıktı. Bu hafta yapılan SMS oylamasında Avatar Atakan geçen haftanın birincisi olduğu için yer almadı. İşte ünlüler takımının bugüne kadar ki SMS sıralaması sonuçları;

1. İbrahim Yattara
2. Ezgi Avcı
3. Nagihan Karadere
4. Yılmaz Morgül
5. Yunus Günçe
6. Eda Akkaya (elendi)
7. Mehmet

NAGİHAN KARADERE BOMBASI

İbrahim Yattara SMS birinciliği kadar verdiği isimle de bombayı patlattı. Yattara 'Arkadaşlarıma ihanet etmek istemiyorum o yüzden ben Nagihan ismini söylüyorum' dedi.

YUNUS GÜNÇE'DEN ŞAŞIRTAN TUTUM

Survivor'da Tuğba Özay tarafından ismi elenmek üzere verilen Yunus Günçe sergilediği tutumla şoke etti. Yunus Günçe ismini yazan Tuğba Özay ve Nagihan Karadere'ye yanaştı. Avatar Atakan'a tavır koyan Yunus Günçe bu ani rota değişikliği ile şaşkına çevirdi.

YARIŞMACILAR KARINLARINI NASIL DOYURUYOR?

Survivor'da yarışmacılar konusunda en çok merak edilen konu ne yedikleri oluyor. Yarışmacılar adada bulduğu tropik meyveleri ve balık tutmaya çalışarak karınlarını doyurmaya çalışıyor. Asıl sınavda burada başlıyor yarışmacılar çoğu zaman aç kalabiliyor.

SURVİVOR'DAN GEÇEN HAFTA KİM ELENMİŞTİ?

Survivor 2016 adasında geçen hafta ünlüler takımı SMS oylaması sonuçlarına göre eleme yapılamamıştı. Seda Tetik sakatlığı sebebiyle yarışmadan elenince hesaplar biraz karışmıştı. Ada konseyinde geçen haftanın SMS birincisi ve kişisel dokunulmazlığı alan isimleri haklarını bu hafta kullandılar.

YOĞURLU DÖNER SAVAŞINI KİM KAZANDI

TV8'in reyting rekorları kıran yarışma programı Survivor'ın dün yayınlanan bölümünde yine heyecan doruktaydı. Yoğurtlu Döner ödülü için yarışan Ünlüler ve Gönüllüler takımının savaşı sosyal medyada da geniş yer buldu. Survivor 2016'da bu hafta Ünlüler takımından elemeye çıkan 3 isim belli oldu. Geçtiğimiz haftalarda sağlık sorunları nedeniyle yarışmaya devam edemeyecek olan Seda Ünlüler takımından ayrılan isim olmuştu. Bu sebeple ertelenen ada konseyi önceki gün yapıldı.

Ada konseyinde toplanan Ünlüler takımı aralarında yaptıkları oylama sonucunda ilk aday olarak Yılmaz Morgül'ü çıkardılar. Bu oylama sonrasında bireysel dokunulmaz olan Tuğba Özay ise takımından Yunus Günçe'yi aday olarak çıkardı. Son olarak geçtiğimiz hafta halk oylamasıyla birinci olan Avatar Atakan da elenmek üzere Eda Akkaya'yı söyledi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...