Tgrt Haber

Survivor 2016'da Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı - Survivor Eleme Adayı Kim

17 Nisan 2016 22:56 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:13
Survivor 2016'da  Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı - Survivor Eleme Adayı Kim

17 Nisan Survivor Dokunulmazlık oyununu kim kazandı, belli oldu... Survivor eleme adayı da dün akşam belli oldu. İşte Survivor, Survivor kim elendi Survivor eleme adayı kim, Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı, Survivor dokunulmazlık kimin sorularınızın cevabı...

17 Nisan Survivor Dokunulmazlık oyununu kim kazandı, belli oldu... Survivor eleme adayı da dün akşam belli oldu. İşte Survivor, Survivor kim elendi Survivor eleme adayı kim, Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı, Survivor dokunulmazlık kimin sorularınızın cevabı... Survivor’da dokunulmazlık yarışmasında İbrahim, Yattara ile yarışırken 2 kere yere düştü ve omzundan sakatlandığını söyledi ve yarıştan çekildi.Survivor yarışmasında dokunulmazlık yarışmasını kaybeden Gönüllülerde şok bir suçlama yapıldı. Survivor’da dokunulmazlık yarışmasında İbrahim, Yattara ile yarışırken 2 kere yere düştü ve omzundan sakatlandığını söyledi ve yarıştan çekildi. Survivor son bölümde dokunulmazlık oyununu ünlüler kazandı ve ilk eleme adayı gönüllülerden Gizem Kerimoğlu oldu.

İbrahim’in sakatlığını öne sürerek yarışmaması Efecan’ın tepkisini çekti. Yarışma sonrası İbrahim’in sakatlığından eser kalmadığını, Hindistan cevizlerini kırarken hiç zorlanmadığını söyleyerek İbrahim’i suçladı! İbrahim, isteyerek yarışmadığını iddia ettiği İbrahim’i pazartesi yayınlanacak olan bölümde sert eleştiriler getirdi.

ATAKAN HIRSIYLA DİKKAT ÇEKTİ!

Son iletişim oyununda gönüllülerin sevinçlerine bir hayli sinirlenen Atakan, dokunulmazlık oyunu için hırs yaptı. Mutlaka kazanmaları gerektiğini söyleyen Atakan, bu saatten sonra gönüllülerin kabusu olacağını belirtti.

TUĞBA ÖZAY KAZA GEÇİRDİ

Dokunulmazlık oyunu esnasında Gizem Kerimoğlu için mücadeleye giren Tuğba Özay, burnuna aldığı darbe ile birlikte acılar içinde yerde kaldı. “Ah! Burnum” diyerek bağırmaya başlayan ünlü isim gözyaşları içerisinde burnunun kırılmaması için dua etti.

Survivor 2016'da  Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı - Survivor Eleme Adayı Kim

ZAFER DİSKALİFİYE OLDU SEMİH ÜNLÜLER TAKIMINA GEÇTİ

Survivor’a damga vuran ve Zafer’in elenmesiyle sonuçlanan Semih – Zafer kavgası sonrasında Acun Ilıcalı Semih’in bundan sonra Ünlüler takımında yer alacağını açıkladı. Bu şok karardan sonra yarışmacılar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Bundan sonra kesin olarak Gönüllüler takımında yer alan Semih, Ünlüler takımına geçerek yarışmaya burada devam edecek.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...