Tgrt Haber

Survivor 2016'da kim elendi elenecek, Survivor elenen isim sızdırıldı mı - Efecan elendi mi

07 Haziran 2016 12:05 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:13
Survivor 2016'da kim elendi elenecek, Survivor elenen isim sızdırıldı mı - Efecan elendi mi

Survivor 2016'da kim elendi merak ediliyor, son isim kim olacak? Survivor'da bir sondakika gelişmesi yaşandı, Survivor'da elenen isim sızdırıldı mı merak ediliyor. Survivor Efecan elendi mi, Survivor kim elendi detaylar burada.

Survivor 2016'da kim elendi merak ediliyor, son isim kim olacak? Survivor'da bir sondakika gelişmesi yaşandı, Survivor'da elenen isim sızdırıldı mı merak ediliyor. Survivor Efecan elendi mi, Survivor kim elendi detaylar burada. TV8'de yayınlanan 'Survivor 2016' yarışmasında ikinci büyük ödül oyununu kazanan tarafın, yeni bölüm yayınlanmamasına karşın gönüllüler takımı olduğu ortaya çıktı.  Survivor’da Pazartesi yayınlanan bölümünde elemeye çıkacak ikinci yarışmacıda dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımından oldu.Önceki akşamki dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımından Serkay ilk eleme adayı olmuştu. Bu akşam ki dokunulmazlığın kaybedeni yine Gönüllüler takımı oldu.

Gönüllüler takımında kalan 4 yarışmacıdan Damla finali garantilediği için, İbrahim bireysel dokunulmazlığı kazandığı için, Serkay ise zaten eleme adayı olduğundan dolayı Efecan direkt olarak eleme adayı oldu. Survivor’da yapılan son sms oylamasında yarışmacıların aldıkları oylar Kıbrıs’taki büyük finale kadar geçerli olacak. Survivor’da Serkay mı Efecan mı elendi sorusu ise Salı akşamı yayınlanacak bölümde belli olacak.

SEMİH ÖZTÜRK'TEN OLAY İDDİA!

Survivor 2016'nın bu akşam ekrana gelecek 89'uncu bölümünün tanıtımında, haftanın ilk dokunulmazlık oyunu sonrası eleme adayı olan Serkay Tütüncü hakkında şok bir iddia ortaya atıldığı görülüyor. Serkay Tütüncü ile sık sık tartışan Semih Öztürk, "Serkay'ın eleme adayı olarak çıkması normal. Çünkü çok yanlışı var. Oradaki üç kişi de artık bundan bıktılar" ifadelerini kullandı.  Gönüllüler takımının başarılı yarışmacısı, "Şu ana kadar gitme adayı olmayı hiç olmadım. Takım arkadaşlarımın düşüncelerine saygım oldu" şeklinde konuştu.    Ünlüler takımından Yunus Günçe ise İbrahim ve Damla'ya göndermede bulunarak, "Belki onlar da artık Serkay'dan biraz rahatsızlar" dedi.

Survivor 2016'da kim elendi elenecek, Survivor elenen isim sızdırıldı mı - Efecan elendi mi

HERKES O İDDİAYI KONUŞUYOR

Bildiğiniz üzere Survivor 2016'da salı günleri eleme öncesi ödül oyunu oynanılıyor. Acun Ilıcalı tarafından açıklanan ayrıntılara göre bu hafta ödül oyununu kazanan takım Philadelphia'da Beyonce konserine gidiyor. Henüz ödülü kazanan taraf belli değil. Survivor'ın 20:00'de başlayan bölümünde öncelikle ödül oyunu heyecanı yaşanacak ve hemen ardından ödülü kazanan taraf belli olacaktır.Yalnız şimdiden internete bazı fotoğraflar yansımaya başladı. Daha önce NBA ödülünde olduğu gibi yine objektiflere yansıyan fotoğraflar "acaba" dedirtti. İnternette dağılan fotoğraflara göre kazanan taraf "Gönüllüler" oldu. Gönüllüler takımından eksik olan tek kişi ise "Efecan" olarak görülüyor. Fotoğrafların gerçek olup olmadığı tartışılırken Survivor'dan elenen kişiyi öğrenmek için geri sayım başladı... Survivor'ın 14. haftasında "Survivor'dan kim elendi" sorusu yanıt bulacaktır...

Survivor'da ikinci dokunulmazlığı kim kazandı? - 6 Haziran 2016 (Son bölüm)

Survivor'ın dün akşam TV8 ekranlarında yayınlanan bölümünde ikinci dokunulmazlığı kaybeden taraf yine Gönüllüler oldu.Gönüllülerin üst üste aldıkları yenilgilerden dolayı oldukça üzgün oldukları ekranlara yansıdı. Bu üzgünlüğün bir sebebi daha vardı. Adadan bir kişinin daha potaya gitmesi gerekiyordu. Ve o isim ise Efecan oldu.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...