Tgrt Haber

Survivor 2023 Chaby Han (Çabi) kimdir, kaç yaşında, eşi kim? Survivor Chaby hangi takımda?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
17 Ocak 2023 08:37 - Güncelleme : 17 Ocak 2023 17:28
Survivor 2023 Chaby Han (Çabi) kimdir, kaç yaşında, eşi kim? Survivor Chaby hangi takımda?

Ekranlarda sempatik tavırları dikkat çeken Chaby Han, bu yıl Survivor 2023 kadrosunda yer alıyor. Bir dönem reyting rekorları kıran Elin Oğlu yarışmasıyla tanınan ünlü fenomen bu yıl ünlüler, gönüllüler ve fenomenlerden oluşan takımlarda yarışacak. 2017 yılında vizyona giren Türkiye ve Güney Kore ortak yapımı Ayla filminde "Sung Joon" karakterine hayat veren Chaby Han (Çabi) kimdir? Survivor 2023 Chaby Han (Çabi) nereli, eşi kim?

15 Ocak Pazar günü saat 20:00'de başlayacak Survivor 2023​ yarışmasında kadrolar belli oldu. Bu yıl ünlüler​, gönüllüler ve fenomenlerden oluşan takımlar mücadele edecek. İlk fragmanının dün yayınlandığı Survivor yarışması sosyal medyada trend olmayı başardı. Peki, Survivor 2023 Chaby Han (Çabi) kimdir, kaç yaşında, nereli? Chaby Han eşi kim? 

SURVIVOR 2023 CHABY HAN KİMDİR? 

Chaby Han, 1992 doğumludur. Ailesiyle birlikte Türkiye'ye gelen Han, yükseköğretimini Sinema ve Televizyon bölümünden mezun oldu. Ses getiren Elin Oğlu yarışma programıyla asını geniş kitlelelere duyuran Chaby Han, Türkiye ve Güney Kore ortak yapımı Ayla filminde "Sung Joon" karakteriyle izleyici karşısına çıktı.

Survivor 2023 Chaby Han (Çabi) kimdir, kaç yaşında, eşi kim? Survivor Chaby hangi takımda?

CHABY HAN EŞİ KİM?

Uzun süredir Türkiye'de olan Chaby Han, Fizyoterapist Gülce Elibol ile evli. Kısa bir süre önce nikah masasına oturan çift, düğün fotoğraflarını sosyal medya çok konuşuldu.

 

 

 

 
Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...