Tgrt Haber

Survivor 2023 Kürşat Juan kimdir, kaç yaşında? Kürşat Yalçınkaya instagram hesabı!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
11 Ocak 2023 15:15 - Güncelleme : 11 Ocak 2023 16:04
Survivor 2023 Kürşat Juan kimdir, kaç yaşında? Kürşat Yalçınkaya instagram hesabı!

İlk tanıtımı 31 Aralık tarihinde yayınlanan Survivor Türkiye 2023 sosyal medyada gündem oldu. İlk bölümü 15 Ocak Pazar günü yayınlanacak Survivor yarışmasının sunuculuğunu Murat Ceylan üstlenecek. Survivor 2023 yarışmasında bu yıl ünlüler, gönüllüler ve fenomenlerden oluşan takımlar yarışacak. Peki, Survivor 2023 Kürşat Juan kimdir, kaç yaşında? Kürşat Yalçınkaya instagram hesabı!

Survivor 2023​ yarışmasına fenomenler kategorisinden katılan Kürşat Juan, sosyal medyada en çok takip edilen isimler arasında yer alıyor.  Gerçek adı Ümit Kürşat Yalçınkaya olan fenomen nereli? Survivor 2023 Kürşat Juan kimdir, kaç yaşında? Kürşat Yalçınkaya instagram​ hesabı!

SURVIVOR KÜRŞAT JUAN KİMDİR?

1999 doğumlu olan Kürşat, sosyal medyaya yüklediği videolarla  2019 yılında Türkiye Başarı Ödülleri’nde en iyi çıkış yapan TikToker ödülünü kazandı. TikTok​'ta 3.8 milyon takipçisi olan Yalçınkaya, sosyal medya hesaplarında aktif olarak içerik üretmeye devam ediyor. 

Survivor 2023 Kürşat Juan kimdir, kaç yaşında? Kürşat Yalçınkaya instagram hesabı!

SURVIVOR KÜRŞAT YALÇINKAYA INSTAGRAM HESABI

12 yaşında ilk Youtube kanalını açan Kürşat Juan, geniş bir takipçi kitlesine sahip. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Kürşat Yalçınkaya, 986 bin takipçiye sahip. 

SURVİVOR FENEOMENLER KADROSU

Alper Rende
Buse Plan
Halil İbrahim Göker
Elanur
Chaby Han
Kürşat Juan

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...