Tgrt Haber

Survivor Aysu Keskin boyu, instagram hesabı! Survivor Aysu kaç yaşında, nereli?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
30 Ocak 2023 09:24 - Güncelleme : 30 Ocak 2023 11:46
Survivor Aysu Keskin boyu, instagram hesabı! Survivor Aysu kaç yaşında, nereli?

Genç Milli Takım forması de giyen basketbolcu Aysu Keskin bu yıl survivor yarışmasında ünlüler takımında yer alıyor. Başarılarla dolu bir hayatı olan Aysu Keskin, sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Survivor 2023 yarışması bu yıl farklı bir konsept ile izleyici karşısına çıkacak. Peki, Survivor 2023 Aysu Keskin kimdir? Survivor Aysu kaç yaşında, nereli, ,nstagram hesabı ne?

Bu yıl ünlüler, gönüllüler ve fenomenlerden oluşan takımların yarışacağı Survivor​ yarışması 15 Ocak Pazar günü başlayacak. Survivor 2023​ yarışmasında ünlüler takımında yer alan basketbolcu​ Aysu Keskin araştırılmaya başlandı. Başarılarla dolu bir hayatı olan Aysu Keskin kaç yaşında, evli mi? 

SURVIVOR 2023 AYSU KESKİN KİMDİR?

15 Mayıs 1990 doğumlu Tekirdağ'da dünyaya geldi. Genç Milli Takım forması de giyen basketbolcu, kariyerinde birçok farklı takımda da forma giyen Aysu Keskin'in birçok başarısı da bulunuyor. 1.77 boyunda olan Keskin, bu yıl Survivor yarışmasında ünlüler takımında yer alıyor. 

Survivor Aysu Keskin boyu, instagram hesabı! Survivor Aysu kaç yaşında, nereli?

AYSU KESKİN SOSYAL MEDYA HESABI

Profesyonel basketbol oyuncusu olan Aysu Keskin, sosyal medya hesabını aktif şekilde kullanıyor. Aysu Keskin, 13,5 bin takipçiye sahiptir. 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...