Tgrt Haber

Survivor Aziz Ozan Dilber kimdir? Survivor Aziz kaç yaşında, nereli, instagram hesabı ne?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
21 Ocak 2023 11:04 - Güncelleme : 21 Ocak 2023 15:43
Survivor Aziz Ozan Dilber kimdir? Survivor Aziz kaç yaşında, nereli, instagram hesabı ne?

15 Ocak Pazar günü ilk bölümü yayınlanan Survivor yarışmasında iki takım netlik kazandı. Takımlar ünlüler, gönüllüler ve fenomenlerden oluşuyor. İlk eleme adaylarının belli olduğu yarışmanın bugün yayınlanan bölümde tartışmalar yaşandı. Gönüllüler takımında yer alan yarışmacı Aziz Ozan Dilber hakkında araştırma yapılıyor. Peki, Survivor Aziz kimdir? Survivor Aziz Ozan Dilber kaç yaşında, nereli, instagram hesabı kim?

Sunuculuğunu Acun Ilıcalı​ ve Murat Ceylan​'ın üstlendiği Survivor 2023​'ün kadroları belli oldu. Survivor yarışmasında eleme adayları Seçkin Periler, Ümit Erdim​, Kürşat ve Ümit Erdim oldu. Bu akşam yayınlanacak bölümde tartışmalar ve eleme heyecanı yaşanacak. Peki, Survivor Aziz kimdir? Survivor Aziz Ozan Dilber kaç yaşında, nereli, instagram hesabı kim? 

SURVIVOR AZİZ KİMDİR?

Survivor yarışmasında yarışan Aziz, 27 yaşındadır. Sivas'ta dünyaya gelen Aziz, 2017 yılında Hukuk Fakültesi'ndem mezun olduktan sonra Avukatlık mesleğine başladı. Dergi yazarlığı da yapan Aziz, Survivor 2023 kadrosunda yer aldı. 

Survivor Aziz Ozan Dilber kimdir? Survivor Aziz kaç yaşında, nereli, instagram hesabı ne?

SURVIVOR ELEME ADAYLARI

Survivor yarışmasında eleme heyecanı yarışması yapıldı. Ünlüler ve gönüllüler arasında gerçekleşen yarışmanın kazananı gönüllüler oldu. Ünlüler takımında eleme heyecanı yaşandı.Survivor 2023'ün dokunulmazlık oyununda ilk eleme adayı Seçkin olmuştu. Dün gece dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımında eleme konseyi yapıldı. Yarışmacılar ilk olarak adadan gitmesini istedikleri isimler için oylarını verdi. Yapılan oylama sonucu ismi en fazla çıkan Berdan Mardini oldu. Bugün yapılacak konseyde, Ümit erdim, Kürşat, Seçkin ve Berdan Mardini arasında gerçekleşecek. 

 

 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...