Tgrt Haber

Survivor Elanur kimdir, kaç yaşında? Survivor 2023 Elanur instagram hesabı nedir?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
11 Ocak 2023 11:13 - Güncelleme : 11 Ocak 2023 12:06
Survivor Elanur kimdir, kaç yaşında? Survivor 2023 Elanur instagram hesabı nedir?

Survivor 2023 yarışması bu pazar saat 20:00'de başlayacak. Yarışmada gönüllüler, ünlüler ve fenomenlerden oluşan takımlar yarışacak. Survivor 2023 fenomenler takımında yarışacak olanlar arasında Elanur da bulunuyor. Survivor 2023 tanıtımı yayınlandıktan sonra fenomenler takımında yer alan Elanur araştırılmaya başlandı. İşte, Survivor Elanur kimdir, kaç yaşında? Survivor 2023 Elanur instagram hesabı nedir?

"Bela" adlı şarkısıyla kısa sürede izlenme rekoru kıran genç fenomen Elanur, Survivor 2023​ kadrosunda yer aldı. Survivor 2023 yarışmasının hem sunucusu hem de yapımcısı olan Acun Ilıcalı​, fiziksel yarışmaların haricinde mantık ve pratik zeka gerektiren oyunların da yer alacağı açıkladı. Peki, Survivor Elanur kimdir, kaç yaşında? Survivor 2023 Elanur instagram​ hesabı nedir? 

SURVIVOR ELANUR KİMDİR? 

2000 doğumlu Elanur Pat, Orduludur. Elanur Pat, Yalova Üniversitesi'nde Bilgisayar Programcılığı ve Yazılım Mühendisliği bölümünde öğrenim görmektedir. Sosyal medya programlarında milyonlarca takipçisi bulunmaktadır. Pat aynı zamanda şarkıcılık da yapmakta ve "Bela" adlı şarkısı YouTube'da izlenme rekoru kırmıştır.

SURVIVOR 2023 ELANUR INSTAGRAM HESABI

Sosyal medya paylaşımlarıyla, şarkılarını çok konuşulan Elanur, instagram hesabında 1 milyon takipçiye sahiptir. "Bela" adlı

SURVIVOR 2023 FENOMENLER

Alper Rende, Buse Plan, Halil İbrahim Göker, Elanur, Chaby Han, Kürşat Juan

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...