Tgrt Haber

Survivor elemeye kimler kaldı kim çıktı, Survivor eleme adayları kimler - Dokunulmazlığı kim kazandı

04 Nisan 2016 10:31 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:55
Survivor elemeye kimler kaldı kim çıktı, Survivor eleme adayları kimler - Dokunulmazlığı kim kazandı

Survivor elemeye kimler kaldı belli oldu. Survivor'da ünlülerden 1 isim adaya veda edecek ve 2 aday belli oldu. Survivor kim elendi bir kaç güne belli olacak. Peki Survivor eleme, Survivor elemeye kimler kaldı, Survivor eleme adayları kimler, Survivor elemeye kim çıktı, Survivor 2016, Survivor dokunulmazlığı kim kazandı detayları burada.

Survivor elemeye kimler kaldı belli oldu. Survivor'da ünlülerden 1 isim adaya  veda edecek ve 2 aday belli oldu. Survivor kim elendi bir kaç güne belli olacak. Peki Survivor eleme, Survivor elemeye kimler kaldı, Survivor eleme adayları kimler, Survivor elemeye kim çıktı, Survivor 2016, Survivor dokunulmazlığı kim kazandı detayları burada. Dokunulmazlık yarışmasını kaybeden Ünlüler, yapılan oylama sonucu ismi en çok çıkan isim Yunus oldu. Bireysel Dokunulmazlık yarışmasını kazanan Nagihan bir isim söyledi. Nagihan eleme için Yattara’nın ismini söyledi. Bireysel Dokunulmazlık Oyununda elenen isimler sırayla şöyle; Yunus Günçe, Yılmaz Morgül, İbrahim Yattara, Mehmet, Tuğba Özay, Avatar Atakan elenen isimler oldu. Finale ise Nagihan ve Ezgi Avcı kaldı. Nagihan rakibini eleyerek bu hafta bireysel dokunulmazlık sembolünü kazandı

SURVİVOR YUNUS GÜNÇE KİMDİR?
SURVİVOR İBRAHİM YATTARA KİMDİR?

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2016'da Dokunulmazlık Oyunu yapıldı. Yine zorlu parkurda takımlar bu hafta elenmemek için ter döktüler. İlk oyun Ünlüler Takımından Mehmet ve Gönüllüler Takımından İbrahim arasında yapıldı ve ilk sayıyı Mehmet aldı. Ancak Gönüllüler Takımı oyunu bırakmadı ve biranda fark atmaya başladı. Durumu 9-7'ye getiren Gönüllüler finali Serkay yaptı ve Mehmet'ten final sayısını alarak hem kendini hem takım arkadaşlarını kurtaran son isim oldu. Serkay aynı zamanda 3 sayı alarak ve final oyununu alarak dokunulmazlık sembolünü aldı.

Survivor 38. bölüm Dokunulmazlık Oyununda;

Ünlüler Takımı: 7 (Mehmet, Nagihan, Atakan, Nagihan, Atakan, Atakan, Atakan)

Gönüllüler Takımı: 10 (Zafer, Efecan, Serkay, Gizem M, Efecan, İbrahim, Serkay, Zafer, Gizem M, Serkay)

KONSEYDE KİMİN İSMİ YAZILACAK

Ünlüler takımı önce bireysel dokunulmazlık sembolünü oynayacak ve kazanan kişinin hem ismi yazılamayacak, hem de konseyde bir eleme adayı çıkaracak. Survivor 3 Nisan ada konseyinde kimin isminin yazılacağı ve iki eleme adayının kimler olacağı büyük merak konusu.

Ünlüler adasının iki dev egolu divası Tuğba ve Nagihan ‘mezara kadar’, ‘ahiretlik’ dostluklarında çat diye yol ayrımına geldi. Bir zamanlar Atakan ve maiyetinden kopuk, dalgalara karşı yalnız barakalarında gıybetin yanık tadıyla kavrulurlardı. Şimdi ise Küçük Prens Yunus’un aralarına kedi gibi sızmasıyla gerginler. Tuğba, Yunus’un güçlü dörtlüden sürgününü kendi adına rakamsal avantaj olarak görürken, Nagihan “Ben bu beceriksizi bütün yarışma taşıyamam” isyanında.

Şimdi kendilerinden her zaman üçüncü tekil şahıs olarak bahseden (“Tuğba Özay bu numaralara gelmez”, “Yılmaz Morgül var sizin karşınızda”, “Nagihan bu oyunları çok gördü!”) muhteşem egotastik üçlü çil yavrusu gibi dağılmanın eşiğinde.

SEMİH TEMASLARDA

Semih Öztürk yarışmanın gelmiş geçmiş en büyük trolü. Sistemi inceden kıtır kıtır kemiren sinsi bir farecik gibi herkesin kuyusunu kazıyor. Bugüne kadar her planında da başarılı oldu.

Şimdi kendi adasındaki gönüllüleri birbirine düşürmenin yetmediği, daha büyük hamlelerin deneneceği dönemdeyiz. Semih, ‘Ünlüler Adası’na yavaş yavaş olta atmaya, Atakan’la tatlı tatlı göndermelere başladı. Atakan ekibi de şimdiden Semih’in, Serkay grubu karşısında kazandığı üstünlüğü takdir edip, birleşme zamanı alacağı tavrı belli etmeye başladı.

DAMLA VE DİĞER KIZLAR

Gönüllüler takımının en yetenekli kızı Damla, Gizem Memiç’le Nihal’in ergen muhabbetinden kopup oğlanlarla yakınlaştı diye, emoji Nihal’den “Dört şehzade annesi gibi dolaşıyor” gibi bir araba laf işitti. Nihal’in adaya vedasından sonra yalnız kalan Gizem de dostluk kartını Nihal’den yana kullanınca Damla 4 böcek 1 çiçek formasyonunda sıkıştı.

ATAKAN KALP EZGİ

Adada bir romantik meltem esecekse, bu yönden esecek. Atakan haftalardır grubun zayıf halkası Ezgi’yi Pitbull dövmeli göğsüne basmış durumda. Zavallı Mehmet zaten beyefendinin getir götür işlerine bakmaktan, günü kurtarma çabasından mevzunun henüz farkında değil. Ama Ezgi, Atakan’ın kanatları arasında pek mutlu.

KORKUTAN KAZA!

Yarışmanın önceki gün yayınlanan bölümünde meydana gelen bir kaza başta Gönüllüler takımı olmak üzere Acun Ilıcalı’yı da fena halde korkuttu. Başarılı yapımcının sosyal medya hesabından ‘Allah Korudu’ notuyla paylaştığı videoda, dokunulmazlık oyunu sırasında performans sergileyen Gizem Memiç’in sır üstü suya düştüğünü görüyoruz. Memiç, Nagihan’la olan mücadelesini yaşadığı kazadan sonra sürdürse de kaybetmekten kurtulamadı.

Survivor elemeye kimler kaldı kim çıktı, Survivor eleme adayları kimler - Dokunulmazlığı kim kazandı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...