Tgrt Haber

Survivor elemeye kimler kaldı, Survivor kim elendi - Survivor 25 Nisan eleme adayları öğren

26 Nisan 2016 11:22 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:55
Survivor elemeye kimler kaldı, Survivor kim elendi - Survivor 25 Nisan eleme adayları öğren

Survivor 25 Nisan tarihli programında elemeye kimler kaldı belli oldu. Survivor kim elendi, Survivor kimin ismi yazıldı, Survivor eleme adayları, Survivor eleme adayı, Survivor listesi burada. Survivor'da heyecan dorukta 2 isim eleme potasında.

Survivor 25 Nisan tarihli programında elemeye kimler kaldı belli oldu. Survivor kim elendi, Survivor kimin ismi yazıldı, Survivor eleme adayları, Survivor eleme adayı, Survivor listesi burada. Survivor'da heyecan dorukta 2 isim eleme potasında. Survivor'da adaların birleşmesi öncesinde son dokunulmazlık oyunu 24 Nisan 2016 pazar gecesi oynandı. Gönüllüler takımının müthiş dönüşüne ünlüler takımının çöküşü eklenince Survivor'daki tarihi fark ortaya çıktı.Survivor 2016'nın 17 Nisan Pazar akşamı yayınlanan bölümünde dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlülerde, yazılan isimler doğrultusunda eleme adayı Tuğba Özay oldu. Survivor'da adaların birleşmesi öncesinde yapılacak son elemede giden ismi SMS oy sıralaması belirleyecek. Ünlüler takımında bireysel dokunulmazlık sembolünü Atakan kazandı ve ada konseyinde bir isim söyledi. Atakan, 2. eleme adayı olarak Semih Öztürk'ün adını söyledi.

SURVİVOR TUĞBA ÖZAY KİMDİR?
SURVİVOR SEMİH ÖZTÜRK KİMDİR?

Atakan Semih’i söyledi ve Survivor’da oylama başladı. Acun Ilıcalı Serkay, Gizem Kerimoğlu, Semih Öztürk ve Serkay için SMS numaralarını hatırlattı. Semih Öztürk daha önce Gönüllüler adasında potaya girmiş ve eleme adayı olmuştu. Bu kez Ünlüler takımında güçlü olduğu söylenerek eleme adayı oldu.

SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNU NEFES KESTİ!

25 Nisan 2016 akşamı Survivor’da ödül oyunu heyecanı yaşandı. Survivor ödül oyununda Ünlüler ve Gönüllüler büyük ödül için mücadele etti.Survivor 2016 25 Nisan ödül oyununun ilk etabında Gönüllülerden İbrahim ile Ünlülerden Semih karşılaştı, İbrahim Semih’i mağlup ederek 1-0 öne geçirdi gönüllüleri. Daha sonra Ezgi ve Nagihan ve Yattara ile 3-1 öne geçti. Ödül oyunu esnasında Ünlüler 5-4 öndeydi ve Tuğba Özay Damla ile karşılaşacaktı. Parkura çıkmadan önce Nagihan ile tartışan Tuğba Özay oyunu kaybetti ve durum 5-5 oldu. Tuğba Özay Nagihan ile tartıştığı için sinirini tutamadı ve ağladı. Daha sonra Yattaray ve Serkay karşı karşıya geldi, Yattara yine atışlardaki başarısıyla Serkay’ı mağlup etti ve Ünlüler 6-5 öne geçti.

Damla ile Ezgi’nin karşı karşıya geldiği oyunda dikkati elden bırakmayan Damla rakibinden önce gelip atışlara avantajlı başladı. Ezgi’nin yaptığı atakta kıyasıya bir mücadele yaşandı ve son atışlar büyük heyecan oluşturdu. Bu kez şans Damla’dan yanaydı takımı adına sayıyı getirerek durumu 8-6’ya getirdi. Semih ile Serkay’ın karşılaştığı oyunda oldukça istekli görünen Semih rakibine şans vermedi ve durumu ünlüler adına 9-6’ya getirdi. Gizem Kerimoğlu Tuğba Özay’ı mağlup ederek skoru 9-7’ye getirdi. Ve Survivor 25 nisan ödül oyununu kim kazandı sorusu yanıt buldu. Survivor son ödül oyunun son etabında Yattara İbrahim’e karşı galip gelince ödül de Ünlüler takımının oldu. 25 Nisan Survivor’da ödül helikopter deneyimi, Nescafe ve sürpriz bir yemekti.

Survivor elemeye kimler kaldı, Survivor kim elendi - Survivor 25 Nisan eleme adayları öğren

Survivor'da elenen isim belli olduğu an burada olacak.

EDA AKKAYA'DAN SURVİVOR İTİRAFI

Sözcü'de yer alan habere göre; oyuncu arkadaşı Ceyda Olguner ile birlikte Nişantaşı’nda görüntülenen Eda Akkaya, Survivor ile ilgili kendisine yöneltilen soruya, "Survivor bence herkesin denemesi gereken ve katılması gereken bir yarışma. Oraya katıldığım için çok çok mutluyum, Acun Ilıcalı bana bu şansı verdiği için çok mutluyum. Elendiğin zaman anlamıyorsunuz ama elendikten 10-15 gün sonra oranın kıymetini daha iyi anlıyorsun. 'Keşke dönmeseydim' diyorsun. Ben orada elimden geleni yaptığımı düşünüyorum ama orada kalmak için biraz daha çabalayabilirdim" yanıtını verdi.

Yılmaz Morgül’le yaşadığı tartışma hatırlatılması üzerine "Açken insan gerçekten kendisi değildir diyebilirim. Yılmaz Morgül gerçekten çok büyük sanatçı ama ne Yılmaz Morgül sanatçı kimliğiyle ne de ben kimliğimle orada değildik. O Yılmaz olarak ben de Eda olarak oradaydık. Tamam orada kavga ettik tartıştım ama en azından konuşup iletişim kurabildik. Elendiğim zaman birbirimizden helallik alarak ayrıldık, ne onun bana bir kırgınlığı olduğunu düşünüyorum ne de benim ona karşı bir kırgınlığım yok, kendisiyle tekrar görüşürüm diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI

Ödülü duyar duymaz kendin geçen ünlüler ve gönüllüler muhteşem bir performans örneği gösterdi. Kıran kırana geçen ödül oyununu 10′a 7 ünlüler kazandı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?

Survivor’un en önemli yarışması olan dokunulmazlık oyununu ünlüler kaybedince kendi aralarında bireysel dokunulmazlık oyunu oynadılar. bir hayli zorlu geçen yarışmada sembolü alan isim Atakan oldu.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...