Tgrt Haber

Survivor erzak ödül oyununu kim kazandı? Survivor yeni yarışmacıları!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
03 Şubat 2023 08:33 - Güncelleme : 03 Şubat 2023 09:26
Survivor erzak ödül oyununu kim kazandı? Survivor yeni yarışmacıları!

Dün akşam yayınlanan Survivor yarışmasında erzak ödül oyunu oynandı. Ünlüler ve gönüllüler erzak için kıyasıya mücadele verdi. Gönüllüler takımında yarışan Tunga'nın yaşadığı sakatlık kısa süreli paniğe sebep oldu. Yeni yarışmacıların da dahil erzak ödül oyununda kazanan hangi takım oldu? İşte 2 Şubat Survivor ödül oyunu!

Yedek yarışmacılar dün oynanan erzak ödül oyunu öncesi kadrolara dahil oldu. Yarışmacılar, Survivor​ erzak ödül oyununda kıyasıya mücadele verdi.  Yedek kadrodan Merve, Batuhan​ ve Yusuf Yıldız Survivor'a dahil oldu. Peki, Survivor erzak ödül oyununu kim kazandı? 

SURVIVOR ERZAK ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Dün akşam oynanan Survivor ödül oyununda sunucu Murat Ceylan, takımlara gelen yeni yarışmacıları açıkladı. Yeni yarışmacılarla birlikte başlanan ödül oyununda kadınlar yarışını kazanan ünlüler oldu. Erkekler yarışında ise kazanan gönüllüler oldu. Üçüncü turda ise Osmancan'ın sayısı ile ödül gönüllüler takımına gitti. 

Survivor erzak ödül oyununu kim kazandı? Survivor yeni yarışmacıları!

SURVIVOR'DA YENİ YARIŞMACILAR KİMLER OLDU?

 
Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...