Tgrt Haber

Survivor final tarihi belli oldu! Bu sene final yeri de değişti

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
31 May 2023 14:28 - Güncelleme : 31 May 2023 15:16
Survivor final tarihi belli oldu! Bu sene final yeri de değişti

Survivor yarışmasının final fragmanı yayınlandı. Her sene olduğu gibi Survivor finali canlı ve Acun Ilıcalı'nın sunumuyla ekrana gelecek. Dominik Cumhuriyeti'nde şampiyon olmak için yarışan yarışmacılardan kimin birinci olacağı Kuruçeşme'de yapılacak final ile belli olacak.

Yarı final​​ ve final heyecanına ortak olmak isteyen izleyiciler, biletlerini online olarak alabilecek. Yarı final ve final bölümünün yayınlanacağı yarışma programı Survivor​'da finali canlı izlemek isteyenler için biletler satışa çıktı. 

SURVIVOR NE ZAMAN FİNAL OLACAK?

Survivor 2023 yarışmasında yarı final 12 Haziran Pazartesi günü TV8​'de olacak. Final ise 13 Haziran Salı günü canlı olarak aktarılacak. Survivor finali Kuruçeşme Açıkhava'da düzenlenecek.

Survivor final tarihi belli oldu! Bu sene final yeri de değişti

SURVIVOR FİNALİ BİLET FİYATLARI

Bu sezonun Survivor yarışmasının final biletleri Biletix'ten satışa çıktı. Bilet fiyatları ortalama 160 ila 400 TL arasında değişiyor.

 

 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...