Tgrt Haber

Survivor gönüllüler Ekrem Toraman kimdir? Ekrem Toraman elendi Survivor

12 Mart 2014 19:15 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:54
Survivor gönüllüler Ekrem Toraman kimdir? Ekrem Toraman elendi Survivor

Survivor gönüllüler Ekrem Toraman kimdir? Survivor gönüllüler takımından ilk olarak elenen isim Ekrem Toraman oldu. Peki Survivor gönüllüler takımındaki, Ekrem Toraman kimdir? Survivor gönüllüler Ekrem Toraman hakkında detaylar. Survivor gönüllüler Ekrem Toraman kimdir bilgileri haberimizde. Survivor gönüllüler Ekrem Toraman elendi.

Survivor gönüllüler Ekrem Toraman kimdir? Survivorgönüllüler takımından ilk olarak elenen isim EkremToraman oldu. Peki Survivor gönüllüler takımındaki, EkremToraman kimdir? Survivor gönüllüler EkremToraman hakkında detaylar. Survivor gönüllüler Ekrem Toraman kimdir bilgileri haberimizde. Survivor gönüllüler Ekrem Toraman elendi.
Ekrem Toraman, 1985 yılında dünyaya gelmiştir. Eskişehir doğumlu olan yarışmacı hakkında henüz yeterli bilgi bulunamıyor. Yarışmacı hakkında edindiğimiz yeni bilgileri güncel olarak bu yazının devamında sizlerle paylaşacağız. Geçtiğimiz yıllarda Mustafa Topaloğlu'nun takındığı filozof tavrını takınmasını beklediğimiz Ekrem Toraman adanın beyni olacak gibi gözüküyor. Zorlu Survivor adasında Ekrem Toraman'nun nasıl bir mücadele vereceğini ve performansını tüm Survivor seyircisi merakla bekliyor. Ekrem Toraman bu zorlu ada hayatında açlığa, zorlu mücadelelere, takım arkadaşlarına ve adaya alışabilecek mi? Bütün bu soruların cevabını ilerleyen günlerde hep birlikte göreceğiz. Ekrem Toraman hakkında yeni gelişmeleri ve güncel haberleri sizlerle paylaşacağız.
Şimdiden birbirlerini yemeye başlayan Survivor Gönüllüler takımında bu akşam kim elendi? Survivor kim elendi? Bireysel Dokunulmazlık Oyunu'nu Gönüllüler takımından Samantha kazandı ve kendisini garanti altına aldı. Ekrem'in karşısına ada konseyinde bir isim çıkartan gönüllüler takımı, SMS oylaması sonucununu merakla bekledi. Survivorda kim elendi? Survivor'a gönüllüler takımından kim elveda dedi.
Dün akşam ada konseyinden Ekrem'in adı çıkmıştı. Bu akşam en çok oyu alan yarışmacı, Ekrem'in karşısına bir aday çıkardı ve Ekrem ile bu isim SMS oylamasına katıldı.
EN ÇOK OYU TURABİ ALDI
Gönüllüler takımından en çok SMS oyu alan isim Turabi Çamkıran oldu. Turabi bu sayede Ekrem'in karşısına çıkaracağı kişiyi belirleme hakkı elde etmiş oldu. Turabi de Yiğit'i söyledi. Bu sayede SMS oylamasına çıkan 2 kişi Ekrem ve Yiğit oldu.
SURVİVORDA KİM ELENDİ?
Survivorda bu hafta kim elendi? Ekrem mi yoksa Yiğit mi? Bu hafta Survivorda gönüllüler takımından kimin eleneceği belli oldu. Survivorda Ekrem elendi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...