Tgrt Haber

Survivor kim elendi 2023? 28 Şubat Survivor ödül oyununu kim kazandı?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
01 Mart 2023 08:47 - Güncelleme : 01 Mart 2023 09:27
Survivor kim elendi 2023? 28 Şubat Survivor ödül oyununu kim kazandı?

Yeni bölümü dün akşam yayınlanan Survivor yarışmasında eleme heyecanı yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler takımları 3 kez dokunulmazlık mücadelesinde karşı karşıya geldi. 28 Şubat Salı günü Survivor yarışmasında ödül oyununun ardından takımlar dokunulmazlık mücadelesi verdi. Peki, Survivor kim elendi 2023? 28 Şubat Survivor ödül oyununu kim kazandı?

Acun Ilıcalı​ ve Murat Ceylan​'ın sunumuyla ekrana gelen Survivor​ yarışmasının yeni bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Aziz, Asena, Çağla, Fatih ve Elanur arasında bir eleme heyecanı yaşandı. 28 Şubat Salı günü elenen yarışmacıyı Acun Ilıcalı açıkladı. 

SURVIVOR ÖDÜL OYUNUN KİM KAZANDI?

Ünlüler ve gönüllüler takımı dün akşam sosisli sandviçi kazanabilmek için mücadele etti. Kadınlar yarışını ünlüler kazanırken, erkekler mücadelesinde oyunu kazanan gönüllüler oldu. Yeniden yarışma en iyiler turuna kaldı. 3-1 Gönüllüler ödülün sahibi oldu.

Survivor kim elendi 2023? 28 Şubat Survivor ödül oyununu kim kazandı?

SURVIVOR KİM ELENDİ?

Eleme adayları arasında; ünlülerden Çağla, gönüllülerden Aziz, Fatih, Elanur ve Asena eleme potasına girmişti. Ödül oyunu sonunda gerçekleşen ada konseyinde elenen isim Çağla oldu. Çağla eleme sonrası, ''Gerçekten ne diyeceğimi ne hissedeceğimi bilmiyorum. Üzgünüm, bu şekilde olduğu için. Yani benim için her şey yeni başlamıştı. Hafta başında öyle hissediyordum. Ama vardır bunda da bir hayır diyorum. Çünkü çok ciddi bir şey atlattım. Demek ki benim Türkiye gitmem, ailemin yanında olmam gerekiyormuş. Kimseye kırgın dargın değilim. Canları sağolsun. Benim hikayemin burada değil Türkiye'de devam etmesi gerekiyor.'' ifadelerine yer verdi. 

 

 

 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...