Tgrt Haber

Survivor kim elendi? 6 Mart Survivor ödül oyunun kim kazandı?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
07 Mart 2023 09:10 - Güncelleme : 07 Mart 2023 09:44
Survivor kim elendi? 6 Mart Survivor ödül oyunun kim kazandı?

Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan'ın sunumuyla ekrana gelen Survivor yarışmasında dün akşam hem ödül oyunu hem de eleme heyecanı yaşandı. Dün akşam ünlüler konseyi öncesinde takımlar ödül oyununa çıktı. Dört ismin yer aldığı potada bir isim Survivor'a veda etti. Survivor kim elendi? 6 Mart Survivor ödül oyunun kim kazandı?

Survivor​'da dün akşam yeni bir eleme​ heyecanı yaşandı. Sevilen yarışmada bir kişi adaya ve hayallerine veda etmek zorunda kaldı. Yarışmada ayrıca ödül oyunu oynandı. Survivor'da ilk olarak ödül oyunu ardından ise eleme heyecanı yaşandı. 

6 MART SURVIVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Ünlüler ve gönüllüler ödül oyunu için yarıştı. Kazanan takım izgara et, patates püresi ve salata kazandı. Oyunun kadınlar yarışını ünlüler kazanırken yarışmada erkekler mücadelesini de gönüllüler aldı. Yarış en iyilerle devam etti ve kazanan yeniden gönüllüler oldu.

Survivor kim elendi? 6 Mart Survivor ödül oyunun kim kazandı?

SURVIVOR KİM ELENDİ?

Eleme adayları arasında Barış​, Murat​, Buse ve Aysu yer aldı. Büyük bir heyecanın yaşandığı eleme gecesinde yapılan oylama sonucunu Acun Ilıcalı açıkladı. Oylama sonucunda Survivor'a veda eden isim Aysu oldu. Aysu; "Veda eden Aysu şu sözleri kullandı; ''Açıkçası üzgünüm. Şu sebepten Dolayı üzgünüm, buradaki Survivor'la ilgili herkesin tabiki bir hayali var. Potaya erken girdiğimi düşünüyorum. Sbebi sakatlık da olabilir, başka bir şey de olabilir. Sonuçta buradaki hayallerim sona erdi. Her şerde bir hayır vardır. Demekki Survivor maceramın burada sona ermesi gerekiyordu. İçimde çok büyük bir huzur ve mutluluk vardı. Üzgünüm tabiki ama sevdiklerime, aileme kavuşacağım için çok mutluyum. Burada hikayem yarım kaldı diye düşünüyorum. Takım için hayırlı olsun. Burada tanıdığım güzel dostluklar kurduğum insanlar var.'' ifadesine yer verdi.

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...