Tgrt Haber

Survivor kim elendi - Survivor Semih veda mı ediyor

22 Haziran 2016 11:43 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:13
Survivor kim elendi - Survivor Semih veda mı ediyor

Survivor'da bir isim daha adaya veda etti, artık finale doğru adım adım gidiliyor. Peki Survivor'da kim elendi, Survivor 2016 kim elendi, Survivor Semih elendi mi, Survivor Semih veda mı ediyor, Survivor Semih son durumu burada.

Survivor'da bir isim daha adaya veda etti, artık finale doğru adım adım gidiliyor. Peki Survivor'da kim elendi, Survivor 2016 kim elendi, Survivor Semih elendi mi, Survivor Semih veda mı ediyor, Survivor Semih son durumu burada. TV8 ve ekranların soluksuz takip edilen ve finaline sayılı haftaların kaldığı Survivor 2016’nın 102. bölümü dün akşam seyircisi ile buluştu. Adada eleme heyecanı yaşandı ve yarışmadan bir kişi ayrıldı.

SURVİVOR KİM ELENDİ?

Survivor’ın ilk dokunulmazlık oyunundan Ünlüler galip ayrılmış ve İbrahim’in ismi ilk eleme adayı olarak çıkmıştı. İkinci dokunulmazlık oyununda ise bu sefer Gönüllüler galip ayrılmış, bireysel dokunulmazlık oyununun kazananı ise Atakan olunca Nagihan’ın ismi ikinci gitme adayı olarak belirlenmişti. Nagihan ve İbrahim’den dünkü oylamada en az oyu alan isim İbrahim olunca yarışmaya veda eden isim oldu. İbrahim elenmesinin ardından Survivor’da unutmayacağı bir deneyim yaşadığını söyledi.

SEMİH'E NE OLDU SAĞLIK DURUMU NE?

Acun Ilıcalı Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtlandığı ada konseyinde Semih Öztürk'ün son durumu hakkında "Parmağı kırılan Semih Öztürk'e operasyon yapıldı. Doktorların raporuna göre Semih ABD'ye Houston'a ameliyata da gönderilebilir" ifadelerine yer verdi.

SON KARARI DOKTORLAR VERECEK

Survivor doktoru Metin Kuş ile birlikte Dominik'deki doktorlar Semih Öztürk ile ilgili son kararı verecekler. Survivor Kıbrıs finaline 9 gün kala Semih Öztürk adaya zorunlu olarak veda edebilir. Acun Ilıcalı Semih ile ilgili son durumu doktorların belirleyeceğini söyledi.

DÖNÜŞÜ ZOR

Son duruma bakılacak olursa Semih Öztürk'ün geri dönüşü zor görünüyor.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...