Tgrt Haber

Survivor kim elendi-Survivor ünlüler ve gönüllüler birincisi kim (SMS sonuçları)

30 Mart 2016 07:23 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:55
Survivor kim elendi-Survivor ünlüler ve gönüllüler birincisi kim (SMS sonuçları)

Survivor kim elendi belli oldu. Survivor bu sezonda herkesin dikkatini çekti. Pazar günü dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımında eleme heyecanı yaşandı. Survivor'da elemeye kalan 3 isimde en az oyu alan Nihal Candan elenerek Survivor adasına veda etti.

Survivor kim elendi belli oldu.  Survivor bu sezonda herkesin dikkatini çekti. Pazar günü dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımında eleme heyecanı yaşandı. Survivor'da elemeye kalan 3 isimde en az oyu alan Nihal Candan elenerek Survivor adasına veda etti.. Survivor kim elendi, Survivor sms sıralaması, Survivor sms sonucu,Survivor kim elendi belli oldu. Tv8 ekranlarının vazgeçilmez yarışma programı Survivor'da yarın akşam eleme heyecanı yaşanacak. Survivor 2016'da gergin bir konsey daha geride kaldı. Acun Ilıcalı, SMS oylamasında birinci olan ismi açıkladı. SMS oylamasında birinci olan yarışmacı Semih oldu.

SMS oylamasının sonuçlarına göre Survivor’da bu hafta elenen isim Nihal oldu.

Survivor’da üst üste dokunulmazlık yarışmasını kaybeden Nagihan, Atakan’ın bizim tarafımıza geç Yunus’un adını yazalım teklifini kabul etti. Nagihan, takımımı düşünmeliyim diyerek Tuğba Özay’ın yanından ayrılarak Atakan, Yattara, Ezgi ve Mehmet’e yaklaştı. Eşyalarını toplayarak Atakan’ların yanına giden Nagihan’a Tuğba Özay büyük tepki gösterdi.
 
Atakan, Nagihan hakkındaki planını Yattara, Ezgi ve Mehmet’e de anlattı. Şimdilik Nagihan’a ihtiyaçları olduğunu söyleyen Atakan, vakti geldiğinde ondan da kurtulacaklarını söyledi.
 
ACUN ILICALI'DAN NAGİHAN'A SÜRPRİZ!
 
Survivor’da Acun Ilıcalı, daha önce yapılmamış bir şey yaptı ve iletişim ödülünü kaybetmelerine rağmen kızına özlem duyan Nagihan’ın bu ödülü kullanabileceğini açıkladı.
 
Survivor yarışmasında çocuğu olan tek yarışmacı olan Nagihan, bu şans için Acun Ilıcalı’ya teşekkür etti. Nagihan, bu hafta kızını iletişim ödülü sayesinde görebilecek.
 
Gönüllüler takımında Semih ve Serkay'ın tartışmaları yine alevlendi. Semih'in takım arkadaşlarına "amcanızım ben" diye hitap etmesi üzerine Acun Ilıcalı devreye girdi. Semih Öztürk ve Serkay'a uyarıda bulunan Ilıcalı, "Burada kimsenin kimseye amcanızım diye hitap etme durumu söz konusu olamaz. Yarışmayı izleyen akrabalarınız var sonuçta. Ayrıca Serkay'ın da geçen yarışmada benchte söylediği İngilizce sözler kabul edilebilir şeyler değil. Biz zaten polemik istemiyoruz. Buraya gelmeden önce böyle şeyler yaşanacağını biliyordunuz. Bizim en az polemik yaşanan Survivor'da bile Allah'a şükür reytinglerimiz çok iyiydi, böyle bir kaygımız yok. Ben tartışmalara müdahil olmuyorum ama yaşananları da tasvip etmiyorum." dedi.

URVİVOR SMS SIRALAMA

1.SEMİH
2.SERKAY
3.GİZEM KERİMOĞLU
4.DAMLA
5.GİZEM MEMİÇ
6.EFECAN
7.NİHAL
8.ZAFER

SURVİVOR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Survivor gönüllüler takımından bu hafta elenen yarışmacı olan Nihal Candan gitmeden önce takım arkadaşlarını sert şekilde eleştirdi.Pazar günü yapılan konseyde aynı grupta yer aldığı arkadaşları tarafından Semih yerine adı söylenen Nihal bu olaydan sonra büyük bir üzüntü yaşamıştı.
 
“DAMLA ŞEHZADE ANASI GİBİ DOLAŞIYOR”

Eleme konseyinde kendi ismini söyleyen takım arkadaşlarını sert bir dille eleştiren Nihal Candan, bugüne kadar samimi olduğu Damla için ise ilginç ifadeler kullandı. Damla’yı şehzade anasına benzeten Nihal “Bu bölünmelerde en net mutluluğu yaşayan Damla’dır. 5 çocuğu olan şehzade anası gibi dolaşıyor ortalıkta. Yürüyüşü bile değişti. Normalde yapması gereken arayı bulmaktır. Bir kız bir kızı daha iyi anlar. Beklediğim oydu. Ama sahte dostluklardansa tek başıma yürümeyi tercih ederim” dedi.

 

“SEMİH’TEN KORKTULAR”

Takım arkadaşlarını Semih’in oylarından çekindikleri için kendi ismini yazdıklarını söyleyen Nihal Candan”Gönül isterdi ki buradan kızgınlık ve kırgınlıkla ayrılmayım hepsiyle vedalaşayım ama öyle olmadı.  Benim için hayal kırıklığı oldu. 7 kişiyiz takımız kardeşlik dostluk denirken bir anda benim ismim söylendi. Semih gibi Survivor’ın başından beri mücadele ettiğimiz, oyunları sabote eden ve gönüllüler takımını yok sayan biri varken benim ismim söylendi. Semih’in oy potansiyelinden çekindikleri için beni söylediler.

“KARDEŞİZ DOSTUZ DERKEN BENİ SÖYLEDİLER”

Kafalarda geçenleri söylediğim için arkadaşları beni hainlikle takımı satmakla suçladı. Sözde abilerim ama 3. sınıf lise kantini düzeyinde dışlama politikaları uyguladılar. Şaşkınım, güvendiğim dağlara karlar yağdı. Bana herkes aynı şekilde davranmıyor. Gizem her zaman yanımdaydı. Sevdiğim insanlar böyle davrandığımda ağlıyorum. Sürü psikolojisiyle hareket etmek benim için uygun olmadı. Takım olmaya çalıştım ama takımlık buraya kadarmış” dedi.

Nihal yarışmaya veda ederken bazı takım arkadaşlarına ise vedalaşmadı. Efecan, Zafer ve Gizem Memiç dışındaki takım arkadaşlarına veda etmeden gitti.

 

NİHAL CANDAN KİMDİR?

Aslen Mersinli olan Nihal Candan, 1995 doğumludur. Beykent Üniversitesi'nin Hukuk fakültesinde eğitim gören Nihal Candan, 16 Ekim 2014 tarihindeki Bu Tarz Benim yarışmasına konuk olarak katılmış ve jüriden 3 yıldız alarak yarışmaya katılmaya hak kazanmıştır. Yarışmada yaşadığı tartışmaları ve sivri diliyle tanınan Nihal Candan, sonrasında İşte Benim Stilim ve aynı yarışmanın All star formatında boy göstermiştir.

 

ELEME GECESİNDE NELER OLDU?

Bu haftaki dokunulmazlık, hem sağlık sorunları hem de performansları nedeni ile takımlarından fazlasıyla kişi eksilen Ünlüler için son derece önemliydi. Tüm güçlerini ortaya koyan Ünlüler başarılı bir sonuç elde etmişler ve bu hafta dokunulmazlığı kazanarak takımlarını korumuşlardı.

Elemeye kalan isimler, bireysel dokunulmazlığını kazanan İbrahim ve Gönüllüler takımıtarafından belirlendi. Takım olarak yapılan oylamada Gizem Kerimoğlu'nun ismi söylenirken, bireysel dokunulmazlık alan İbrahim ise Nihal'in ismini vermişti. Nihal ve Gizem Kerimoğlu'nun yanına SMS oylamasında 1. olarak seçilen Semih'in seçtiği Gizem Memiç de 3. aday olarak dahil oldu.

Dokunulmazlık oyununun kritiklerinin yapıldığı konsey her zamanki gibi yüzleşmeler ve tartışmalarla bir hayli gergin geçti. İzleyenlere heyecan dolu anlar yaşatan ödül oyunu ve konseyin ardından yarışmadan elenen isim açıklandı.

 

Survivor'a ve adaya bu hafta veda eden isim Nihal oldu.

TV8'de izlenme rekorları kıran ve seyircisini ekrana kilitlemeyi başaran Survivor'da Ünlüler ve Gönüllüler arasındaki kıyasıya mücadele devam ediyor. Dokunulmazlık ve konsey heyecanının ardından yarışmaya bu hafta kimin veda edeceği belli oldu.

Yarışmanın her iki takımında da bölünmelerin olduğu gözlemlense de Gönüllüler takımı arasındaki bölünmenin çok daha keskin olduğu hem dokunulmazlık oyunlarında, hem de konseyde sık sık hissediliyor.

'Semih-Gizem ve diğerleri' olarak anılan Gönüllüler takımının karşı karşıya geldiği konsey, bu hissi doğrular nitelikteydi.

Önceki hafta arkadaşları tarafından oyun dışı bırakılan Semih Öztürk ve Gizem Kerimoğlu ikilisi, bu hafta kendi istekleri ile oyuna dahil olmadı ve bu durum, Gönüllüler takımının diğer üyelerinin sert eleştirilerine hedef oldu.

Sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı da böyle bir durumla daha önce karşılaşmadığını ifade etti ve yaşananları ''bir takımın ikiye bölünmesinin çok daha üstüne çıkmış bir durum'' diye nitelendirdi.

KONSEYDE GERGİN ANLAR

Survivor'da her iki takımda da bölünmeler var ancak Gönüllüler takımı arasındaki bu bölünmenin çok daha keskin olduğu hem dokunulmazlık oyununda hem de konseyde sık sık hissediliyor. Bu haftaki konseyde de değişiklik olmadı, Semih-Gizem ve diğerleri olarak anılan Gönüllüler takımı yine karşı karşıya geldi. Geçtiğimiz hafta arkadaşları taraflarından oyun dışı bırakılan Semih Öztürk ve Gizem Kerimoğlu, bu hafta kendi istekleriyle oyuna dahil olmayınca Gönüllüler takımının diğer üyelerinin sert eleştirilerine hedef oldu. Survivor'ın hem sunucusu hem de yapımcısı Acun Ilıcalı da böyle bir durumla daha önce karşılaşmadığını ifade etti ve "Bir takımın ikiye bölünmesinin çok daha üstüne çıkmış bir durum" diyerek durumun ne kadar sıradışı olduğuna vurgu yaptı.

 
SEMİH ÇOK KIZDI
 
Kendi aralarında anlaşan gönüllüler Semih Öztürk ve Gizem Kerimoğlu'nu oynatmama kararı aldılar. Buna planı deşifre olan Semih Öztürk tepki verdi. Kavga çıkaran Semih Öztürk hem Zafer hem de Nihal Candan ve Serkay Tütüncü ile kavga etti.
 
İTİRAF ETTİ
 
Semih Öztürk ve Gizem Kerimoğlu adadaki başbaşa sohbetlerinde yaptıkları planı da itiraf ettiler. Semih Öztürk ada konseyine bu durum taşınınca da Damla Can'a "Ben seni kurtarmak istemiyorum ki... Umrumda değil" diyerek planını kabullendi.
 
Semih Öztürk içinde yer aldığı gönüllüler takımının dokunulmazlığı kaybetmesini iki haftadır planlıyordu. Bunun sebebi ise gönüllüler SMS sonuçları sıralaması. Semih Öztürk gönüllülerin çıktığı SMS oylamasında birinci çıkmıştı. Buna güvenen Semih Öztürk adada hakimiyet kuramadığı ve dışlandığı takımı ada konseyinde yok etmek istiyor.

Survivor kim elendi-Survivor ünlüler ve gönüllüler birincisi kim (SMS sonuçları)

NİHAL CANDAN KİMDİR?
 
19 yaşında olan yarışmacı Mersin'de dünyaya gözlerini açtı. Özel bir üniversite olan Beykent üniversitesinde Hukuk fakültesinde öğrenciliğine devam ediyor. Yapılan röportajlarda alışveriş yapmayı çok sevdiğini ifade eden Candan, her ay 1000 TL'yi alışverişe ayırdığını ifade etmektedir. İşte benim stilim programından Survivor'a transfer olan isim, işte benim stilimde en çok gerginlik oluşturan isimdi. Sürekli diğer yarışmacılarla sert tartışmalar yaşayan Nihal, 11. haftada elenerek yarışmadan gitmişti. Fİziksel özelliklerine bakıldığında, 1,65 metre boyunda olan yarışmacı, 56 kiloya sahip. Tabi Survivor'da aç kaldıkça bu kilodan daha da aşağıya ineceği tahmin ediliyor.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...