Tgrt Haber

Survivor kim elendi? Survivor'da kimler yarışmadan çekildi?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
25 Şubat 2023 08:53 - Güncelleme : 25 Şubat 2023 09:42
Survivor kim elendi? Survivor'da kimler yarışmadan çekildi?

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremi Survivor 2023 yarışmacıları Dominik Cumhuriyeti'nde ada konseyinde depremi öğrendi. 6 Şubat'ta yarışmacılara açıklama yapan Acun Ilıcalı, "Ülkemizde büyük bir deprem oldu. Çok büyük bir deprem. Merkezi Kahramanmaraş olan bir deprem ama 10 ilimizi etkilendi. Aileniz ile konuştuk, yakın akrabalarınızdan can kaybı yok" dedi. Peki, Survivor kim elendi? Survivor'da kimler yarışmadan çekildi?

Acun Ilıcalı​, Dominik Cumhuriyeti​'nde olan Survivor​ yarışmacılarına Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremi açıkladı. Gözyaşlarının sel olduğu yarışmada 23 Şubat Perşembe günü yarışmaya veda eden isim belli oldu. 

SURVIVOR'DA KİMLER YARIŞMADAN ÇEKİLDİ?

Çekimlere ara verdiklerini açıklayan Acun Ilıcalı, yarışmacılara iletişim serbestliği verdiklerini belirterek, "İletişim serbestliği tanıyoruz. İsteyen istediği akrabasını arayabilecek. Çekimlere ara veriyoruz, sizleri evlere alacağız." dedi. Gözyaşlarına hakim olamayan yarışmacıların yarışmadan çekilip çekilmediğine dair henüz bir açıklama yapılmadı. 

SURVIVOR'DAN KİM ELENDİ?

Kıran kırana mücadelenin gerçekleştiği Survivor'da, takımlar zorlu ödül oyununa çıktı. İlk turu gönüllüler, ikincisini ise ünlüler kazandı. Oyun en iyilere gitti ve bu aşama sonunda da ödülü kazanan gönüllüler oldu.

Survivor kim elendi? Survivor'da kimler yarışmadan çekildi?

Oyun sırasında Çağla, parkurda çok riskli bir harekette bulundu. Acilen oyun kenarına alınarak mücadahalede bulunuldu ve ardından hastaneye kaldırıldı. Eleme adayları arasında; Elanur, Barış Telli, Fatih, Tunga ve Batuhan olmuştu. Bu isimler arasından elenen isim Tunga oldu.

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...