Tgrt Haber

Murat Eken kimdir? Survivor Murat Eken kaç yaşında, nereli, eşi kim?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
07 Ocak 2023 12:18 - Güncelleme : 07 Ocak 2023 13:17
Murat Eken kimdir? Survivor Murat Eken kaç yaşında, nereli, eşi kim?

Survivor 2023'ün ilk tanıtımı 31 Aralık tarihinde açıklandı. Bu sezon diğer yıllardan farklı olarak fenomenlerin de yer aldığı survivor yarışmasının yayın tarihi açıklanır açıklanmaz yarışmacılar merak edilmeye başlandı. Survivor'ın tanıtımında oyuncu Murat Eken'in sempatik halleri sosyal medyada konuşuldu. Çok Güzel Hareketler Bunlar ile tanıdığımız Murat Eken kimdir, kaç yaşında, instagram hesabı ne?

Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın sevilen ismi Murat Eken 2023 survivor​ yarışmasının kadrosunda yer alıyor. Survivor tanıtımının yayınlandığı ilk günden itibaren yarışmacıların hayatları araştırılıyor. İşte Murat Eken kimdir? Survivor Murat Eken kaç yaşında, nereli, eşi kim? 

MURAT EKEN KİMDİR?

7 Ağustos 1980 doğumlu Murat Eken, İstanbulludur. New York'taki okulu bitirerek Türkiye'ye dönen Eken, Müjdat Gezen Sanat Merkezi konservatuvar bölümüne girdi. Çok Güzel Hareketler Bunlar ile ekrandan tanıdığımız Murat Eken, oyuncu​ Umut Eken ve Burcu Biricik'in eşi Emre Yetkin'in de kuzenidir. 

MURAT EKEN EŞİ KİM?

Oyuncu Murat Eken 2016 yılında Gizem Önen ile evlendi ve çift 2020 yılında boşandı. 

Murat Eken kimdir? Survivor Murat Eken kaç yaşında, nereli, eşi kim?

MURAT EKEN DİZİ VE FİLMLERİ

Kutsal Damacana,

Neşeli Hayat,

Müthiş Bir Film

Bir Demet Tiyatro,

Hatırla Sevgili,

Salih Kuşu,

SURVIVOR GÖNÜLLÜLER KADROSU

Gizem Avcı, Osman Can, Aleyna, Asena, Özgür Tunga, Kardelen ve Walison yarışacak. 

SURVIVOR ÜNLÜLER KADROSU

Berdan Mardini, Ümit Erdim, Murat Eken, Yusuf Güney, Zeynep Alkan, Seçkin Piriler, Cansu Tuman, Halil İbrahim Göker, Buse Plan, Alper Rende, Elanur, Chaby, Kürşat Juan, Aysu Keskin ve Barış Telli yer alıyor.

SURVIVOR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Acun Ilıcalı'nın yılbaşı gecesi yayınladığı survivor 2023'ün ilk tanıtımında yayın tarihi belli oldu. Survivor Türkiye 2023 15 Ocak tarihinde yayında olacak. 

 
Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...