Tgrt Haber

Survivor Nihat neden yok, Survivor’a katılacak mı? Nihat Altınkaya kimdir, nereli, kaç yaşında?

Editör: Selçuk Hoş / Kaynak: TGRT Haber
15 Ocak 2024 15:19 - Güncelleme : 15 Ocak 2024 15:34
Survivor Nihat neden yok, Survivor’a katılacak mı? Nihat Altınkaya kimdir, nereli, kaç yaşında?

Survivor All Star, 1 Ocak Pazartesi günü başladı. Ancak, kadroda yer alacağı açıklanan isimler arasında bulunan Nihat Altınkaya'nın eksikliği dikkat çekti. Survivor Nihat neden yok, Survivor’a katılacak mı? Nihat Altınkaya kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte detaylar...

Survivor​ All Star​, beklenen heyecanla 1 Ocak Pazartesi günü izleyici karşısına çıktı. Ancak, yarışmanın hızlı başlangıcıyla birlikte, kadroda yer alacağı duyurulan isimlerden Nihat Altınkaya​'nın görüntülerde yer almaması soru işaretlerine neden oldu.

NİHAT ALTINKAYA SURVIVOR'A SONRA KATILACAK

Kırmızı takım üyelerinden olan Nihat Altınkaya'nın durumuyla ilgili açıklama yapan Acun Ilıcalı​, sağlık sorunları nedeniyle Altınkaya'nın ilerleyen tarihlerde yarışmaya dahil olacağını duyurdu. Survivor severler, Altınkaya'nın performansını görmek için bu süreci beklemek zorunda kalacak.

NİHAT ALTINKAYA KİMDİR?

Nihat Altınkaya, 28 Eylül 1979 tarihinde Karabük​'te doğdu. Rizeli bir ailenin ortanca çocuğu olarak büyüdü. İlk, orta ve lise eğitimini Karabük'te tamamladı. Profesyonel voleybol kariyerine başladıktan sonra yaşadığı sakatlık nedeniyle voleybolu bıraktı. İstanbul'a taşındığında gece kulüplerinde güvenlik görevlisi olarak çalışmaya başladı. Model ve oyunculuk kariyerine bu dönemde adım atan Altınkaya, Fenerbahçe Boks Kulübü'nde boks eğitimi aldı. Evli ve iki kız çocuğu babası olan Altınkaya, şu anda İstanbul'da yaşamaktadır.

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...