Tgrt Haber

Survivor ödül oyununu kim kazandı? 19 Ocak Survivor erzak ödülünü hangi takım kazandı?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
20 Ocak 2023 08:33 - Güncelleme : 20 Ocak 2023 09:38
Survivor ödül oyununu kim kazandı? 19 Ocak Survivor erzak ödülünü hangi takım kazandı?

Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan'ın sunuculuğunu üstlendiği Survivor yarışmasının 4. bölümü yayın saatinde ekranda yer almadı. Survivor 19 Ocak 2023 Perşembe akşamı saat 23:15'te Tuzak dizisinin hemen ardından yayınlanmaya başladı. Dün ünlüler ve gönüllüler takımları arasında erzak oyunu oynandı. Peki, Survivor ödül oyununu kim kazandı? 19 Ocak Survivor erzak ödülünü hangi takım kazandı?

Dün yayınlanan Survivor​ yarışmasının yayın saati değişiklik gösterdi. Yedek yarışmacıların da takımlara dahil olmasının ardından ödül oyunu oynandı. Yedeklerden yarışmaya dahil olan Nefise, gönüllüler takımının kadın yarışmacılarıyla kavga etti. Araya sunucu Murat Ceylan'ın dahil oldu ve yarışma​ devam etti. Survivor ödül oyununu kim kazandı? 19 Ocak Survivor erzak ödülünü hangi takım kazandı? 

SURVIVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Dün Survivor yarışmasında erzak ödülü için ünlüler ve gönüllüler mücadele verdi. Kadınlar arasında yapılan yarışı gönüllüler kazanırken, erkekler yarışında, ünlüler eşitliği sağladı.Halil-Özgür performansı sonucunda erzak ödülünün kazananı gönüllülerin oldu. Sunucu Murat Ceylan her iki takıma da olta takımları verileceğini söyledi. Ünlülere de standart erzak paketi ulaştırılacak.

Survivor ödül oyununu kim kazandı? 19 Ocak Survivor erzak ödülünü hangi takım kazandı?

SURVIVOR YEDEK YARIŞMACILARI

Çağla Taşdelen - Ünlüler
Nefise Karatay- Ünlüler
Senem Genç - Gönüllüler
Ertuğ - Ünlüler
Fatih - Gönüllüler

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...