Tgrt Haber

Survivor Osman Can kimdir, nereli? Osman instagram hesabı ne?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
21 Ocak 2023 09:01 - Güncelleme : 21 Ocak 2023 15:44
Survivor Osman Can kimdir, nereli? Osman instagram hesabı ne?

Survivor 2023 yarışmasının kadroları açıklanır açıklanmaz yarışmacılar araştırılmaya başlandı. İlk fragmanı yayınlanan Survivor 203'ün gönüllüler kadrosunda yer alan Osman Can Ural'ı izleyiciler önceki Survivor yarışmasından tanıdı. Futbolla ilgisi olan yarışmacı Osman Can Survivor'ın önceki dönemlerinde yapılan futbol karşılaşmalarında yer aldı. Peki, Survivor 2023 Osman Can kimdir? Osman Can Ural kaç yaşında, nereli, instagram hesabı ne?

Acun Ilıca'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor​ yarışmasının yeni sezonu yarın başlayacak. Ilıcalı'nın sosyal medya hesabından paylaştığı ilk fragman sosyal medyayı salladı. Peki, ünlüler, gönüllüler ve fenomenlerden oluşan takımların yarışacağı Survivor'da  Osman Can kimdir? Osman Can Ural kaç yaşında, nereli, instagram hesabı ne? 

SURVIVOR OSMAN CAN KİMDİR? 

Survivor'ın gönüllüler takımında yer alan Osman Can Ural, Acun Ilıcalı​'nın set ekibinde yer alıyor. Survivor'ın önceki sezonların oynan futbol karşılaşmalarında da yer alan Osman Can, 1994 doğumludur. Sporla içli dışlı bir hayatı olan yarışmacı bir dönem fitness eğitmenliği de yaptı. Osman Can Survşvor yarışmasının ilk bölümünde performansıyla dikkat çekti. 

Survivor Osman Can kimdir, nereli? Osman instagram hesabı ne?

SURVIVOR YARIŞMACILARI

Survivor ünlüler 

Seçkin Piriler, Wilson, Zeynep Alkan, Aysu Keskin, Cansu Tuman, Yusuf Güney, Barış Telli, Murat Eken ve Berdan Mardini 

Survivor gönüllüler

Aziz, Gizem Avcı, Aleyna, Asena, Osman Can, Özgür, Tunga ve Kardelen 

Survivor fenomenler

Alper Rende, Buse Plan, Halil İbrahim Göker, Elanur, Chaby Han ve Kürşat Juan 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...