Tgrt Haber

Survivor Özgür kimdir? Survivor Özgür kaç yaşında, nereli?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
16 Ocak 2023 14:17 - Güncelleme : 16 Ocak 2023 14:50
Survivor Özgür kimdir? Survivor Özgür kaç yaşında, nereli?

İlk bölümü dün yayınlanan Survivor 2023 yarışması sosyal medyada çok konuşuldu. Yarışmada ünlüler, gönüllüler ve fenomenlerden oluşan takımlar yarıştı. Survivor 2023 yarışmacıları arasında iddialı isimler yer alıyor. Gönüllüler takımında yer alan ve başarılı performansıyla dikkat çeken bir isim de Özgür oldu. Survivor Özgür kimdir? Survivor Özgür kaç yaşında, nereli?

Acun Ilıcalı​ ve Murat Ceylan​'ın sunuculuğunu üstlendiği Survivor​ yarışmasının ilk bölümü 15 Ocak Pazar günü yayınlandı. Ünlüler, gönüllüler ve fenomenlerin yer aldığı yarışmanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Survivor dokunulmazlık oyununu kazanan gönüllüler oldu. Peki, Survivor Özgür kimdir? Survivor Özgür kaç yaşında, nereli? 

SURVIVOR ÖZGÜR KİMDİR?

47 yaşında olan Özgür, antrenörlük yapmaktadır. Survivor Özgür, Yalova​'da doğdu. Uzun yıllar amatör ligde basketbol oynayan yarışmacı tüm spor dallarıyla da ilgili. 1993 yılında kuvvet antrenörlüğü eğitimi alan Özgür, eğitiminin ardından 2000’li yıllara kadar hem sporculuk hem de antrenörlük yapmıştır. 

Survivor Özgür kimdir? Survivor Özgür kaç yaşında, nereli?

SURVIVOR ÜNLÜLER TAKIMI

Seçkin Piriler,

Wilson,

Zeynep Alkan,

Aysu Keskin,

Cansu Tuman,

Yusuf Güney,

Barış Telli,

Murat Eken,

Zeynep Alkan ,

Buse Plan,

Kürşat Juan

SURVIVOR GÖNÜLLÜLER TAKIMI

Tunga,Aziz,

Gizem Avcı,

Aleyna,

Asena,

Osman Can,

Özgür,

Alper Rende ,

Chaby Han,

Elanur

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...