Tgrt Haber

Survivor Tunga kimdir? Tunga Sayan instagram hesabı!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
16 Ocak 2023 09:50 - Güncelleme : 16 Ocak 2023 12:31
Survivor Tunga kimdir? Tunga Sayan instagram hesabı!

Her yıl kadroların merakla beklendiği survivor yarışmasının ilk tanıtımı yılbaşı gecesi yapıldı. Bu yıl survivor ünlüler, gönüllüler ve fenomenler formatı ile yayında olacak. Survivor'ın yeni sezon kadrosu yayınlanan tanıtımlarla duyuruldu. Peki, Survivor tanıtımında gönüllüler takımında yer alan Tunga

Survivor​ 2023'ün tanıtımı yılbaşı gününde yapıldı. Bu yıl geçetiğimiz yıldan farklı olarak kadrolarda fenomenler de oluştu. Kadrolar tanıtıldıktan sonra yarışmacıların kimdirleri araştırılmaya başlandı. Gönüllüler takımında yer alan genç isim Tunga izleyiciler tarafından araştırılıyor. 

SURVIVOR TUNGA KİMDİR?

Survivor gönüllüler takımında yer alan Tunga, genç yarışmacılar arasında. Tunga 22 Mayıs 2001 doğumlu. Amerikan futbolu oynadığını açıklayan Tunga oyun kurucusu görevinde yer almış. Sporla ilgili olan Tunga, basketbol ve futbol ile ilgileniyor. Sosyal medya hesabını aktif kullanan yarışmacı, "Tunga Sayan" kullanıcı adıyla paylaşımda bulunmakta. Tunga İstanbul Üniversitesi'ni yarıda bıraktığını bu konuda da öğretmen olan annesinin de onayı olduğunu açıkladı. 

Survivor Tunga kimdir? Tunga Sayan instagram hesabı!

SURVIVOR GÖNÜLLÜLER KADROSU

Yarışmanın çoğunluğu sosyal medya fenomenlerinden oluşan gönüllüler takımı ise Aleyna​, Gizem Avcı, Osman Can, Özgür Tunga, Asena, Kardelen, Walison, Buse Plan, Aysu Keskin Elanur, Alper Rende, Chaby Han, Halil İbrahim Göker, Kürşat juan Barış Telli  yer alıyor. 

SURVIVOR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Her yıl büyük bir ilgiyle izlenen Survivor yarışmasının bu yılki kadrosu ve yayın tarihi belli oldu. 15 Ocak'ta izleyici karşısına çıkacak olan yarışmanın fragmanları da dikkat çekti.

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...