Tgrt Haber

Survivor yokluk adasına kim gitti? Survivor yokluk adası nedir, şartları nasıl?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
23 Ocak 2023 08:56 - Güncelleme : 23 Ocak 2023 09:43
Survivor yokluk adasına kim gitti? Survivor yokluk adası nedir, şartları nasıl?

Dün yayınlanan Survivor yarışmasında izleyenleri şaşırtan yeni olaylar yaşandı. Sunucu Acun Ilıcalı'nın açıkladığı yeni kurallar hem yarışmacıları hem de izleyenleri şaşırttı. Survivor yarışmasında ilk olarak geçtiğimiz yıl uygulanan yokluk adası bu yıl da geçerli olacak. Survivor yokluk adasına kim gitti? Survivor yokluk adası nedir, şartları nasıl?

Dün Survivor​'da eleme konseyinde yeni kurallar açıklandı. Acun Ilıcalı​, zor şartların yaşanacağını söylerek yarışmacıları uyardı. Eleme konseyinde haftanın birincisi bir isim söylerken Acun Ilıcalı beklenmedik açıklamasıyla herkesi şaşırttı. Dün ünlüler takımında 2 yarışmacı elendi. İşte, Survivor'da yeni kurallar! 

YOKLUK ADASI ŞARTLARI NELERDİR?

Acun Ilıcalı, dün yayınlanan Survivor yarışmasında, geçtiğimiz sezon uygulanan yokluk adası uygulamasının bu sezonda da geçerli olacağını açıkladı. Yokluk adası, eleme adaylarının tek başına kaldığı yerdir. Buraya yarışmacılardan veya ekipten kimse giremiyor. Sadece güvenlik amaçlı kameralar bulunuyordu. Gün içerisinde yarışmacılarla sınırlı iletişime geçilirken sağlık durumları kontrol ediliyor.

Survivor yokluk adasına kim gitti? Survivor yokluk adası nedir, şartları nasıl?

SURVIVOR'DA YOKLUK ADASINA KİM GİTTİ?

Dün eleme konseyinde elenen yarışmacı belli oldu. Acun Ilıcalı ilk olarak sağlığın kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, "Berdan Mardini bugün itibariyle Survivor'a devam edemeyecek. Berdan Mardini​, Survivor'a veda etmiş durumda." dedi. Elenen Berdan Mardini sonrası ünlüler takımından bir isim daha yarışmaya veda etti. Ilıcalı, konu hakkında, "Maalesef bir yarışmacımız daha devam etme şansının olmadığını bize iletti" sözleriyle zor şartlara dayanamayan Seçkin Pirileri'in de yarışmadan ayrıldığını duyurdu. 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...