Tgrt Haber

Survivor Zeynep Alkan kimdir? Zeynep Alkan kimin kızı, kaç yaşında, nereli?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
13 Ocak 2023 16:14 - Güncelleme : 13 Ocak 2023 17:00
Survivor Zeynep Alkan kimdir? Zeynep Alkan kimin kızı, kaç yaşında, nereli?

Yönetmen Hamdi Alkan'ın kızı olan Zeynep Alkan bir dönem çok izlenen Arka Sıradakiler dizisiyle oyunculuk kariyerine küçük yaşta başladı. Sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça ettiren Alkan, Hayat Bazen Tatlıdır dizsiyle de oyunculuk sürecine devam etti. Peki, Survivor Zeynep Alkan kimdir? Zeynep Alkan kimin kızı, kaç yaşında, nereli?

Survivor 2023​ yarışmasına katılan Zeynep Alkan, oyunculuğun yanı sıra sosyal medya​ fenomenlik de yaptı. Sosyal medya hesabını aktif şekilde kullanan 

SURVIVOR 2023 ZEYNEP ALKAN KİMDİR? 

1998 yılında doğan Zeynep Alkan yönetmen Hamdi Alkan​ ve Canan Hoşgör'ün kızıdır. Küçük yaştan itibaren oyunculuk​ ile uğraşan Alkan, uzun süre Amerika'da yaşadı. Sosyal medyadan içerikler üreten Alkan 2 yıl konservatuarda viyola eğitimi aldı. Zeynep Alkan bir dönemin fenomen dizisi Arka Sıradakiler'de rol aldı. Daha sonra ise Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde kamera karşısına geçti. 

Survivor Zeynep Alkan kimdir? Zeynep Alkan kimin kızı, kaç yaşında, nereli?

SURVIVOR ÜNLÜLER TAKIMI

Seçkin Piriler
Wilson
Zeynep Alkan
Aysu Keskin
Cansu Tuman
Yusuf Güney
Barış Telli
Murat Eken

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...