Tgrt Haber

Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı

05 Haziran 2016 23:55 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:10
Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı

Survivor 2016'da heyecan dorukta. Dün yayınlanan Survivor 2016'da yeni bölümde dokunulmazlık oyununda kazanan Ünlüler mi Gönüllüler mi? sorusu yanıt buldu. İşte Survivor 2016 son bölüm özeti

“Survivor 2016”’da 6 Haziran Pazartesi akşamı; dokunulmazlık oyunu ekranlara gelecek. Heyecan dolu dakikaların yaşanacağı dokunulmazlık oyununu hangi takım kazanacak?
Renkli kadrosu, rekabet dolu yarışları ve zorlu ada şartlarıyla “Survivor 2016” 6 Haziran Pazartesi 20.00’de TV8’de.
“Survivor 2016”’da 5 Haziran Pazar akşamı; kıran kırana oynanacak dokunulmazlık oyununda kazanan Ünlüler mi Gönüllüler mi olacak? Finale doğru yaklaşırken ada konseyinde neler yaşanacak? Konseyde kimlerin adı söylenecek? Tüm bu soruların cevabı dünkü bölümde yanıt buldu.
Görüntülü konuşmak için yarıştılar!
İletişim ödül oyununda gönüllüler 10'a 6 kazanarak sevdikleriyle görüntülü konuşma fırsatını yakaladı.
Gönüllüler, Semih'in sakatlığına inanmıyor: 'Yalancının evi yanmış...'
Bir önceki ödül oyununda sakatlanan Semih'in durumunu değerlendiren Gönüllüler, rakiplerinin sakatlığına inanmadılar...
ÖDÜL GÖNÜLLÜLER TAKIMININ
Kazanan takım ödüle kavuştu! Sevdikleriyle görüntülü konuştular. İletişim ödül oyununu kazanan Gönüllüler takımı, sevdikleriyle görüntülü konuşma yapıp hasret giderdiler...
SURVİVOR'DA YENİ KURALLAR AÇIKLANDI
Survivor 2016'nın yapımcısı Acun Ilıcalı, ada konseyinde son SMS oylamasından sonra kuralların nasıl olacağını açıkladı.
Survivor 2016'da artık üç değil iki eleme adayı çıkacak, bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı da isim söyleyemeyecek.
Ada konseyinde konuşan Acun Ilıcalı, "Değişen kuralları söylemem gerekiyor. Dokunulmazlık oyunlarından sonra kaybeden takım kim olursa olsun bireysel dokunulmazlığı oynayacak ancak bireysel dokunulmaz olan arkadaşımız aday söyleyemeyecek" dedi.

Kıbrıs'taki büyük final öncesi yarışmacılara bilgi veren Ilıcalı, "Sayımız azaldı, artık bir aday çıkacak. Ada konseyinden kimin adı çıktıysa o aday olacak. İkinci dokunulmazlık oyununu aynı takım kaybederse bir kez daha oylamaya gidilecek, bu sefer dokunulmazlık oyunu oynanmayacak ve ikinci aday çıkacak. Her hafta iki aday çıkacak ve bir eleme olacak. Bundan sonra üç aday çıkmayacak" ifadelerini kullandı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...