Tgrt Haber

Survivor'da elenen isim kim oldu? Survivor yeni yarışmacılar kimler?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
02 Şubat 2023 08:43 - Güncelleme : 02 Şubat 2023 09:26
Survivor'da elenen isim kim oldu? Survivor yeni yarışmacılar kimler?

Oynanan dokunulmazlık mücadelesi sonrası 4 yarışmacı eleme potasında yer aldı. Bu yıl Survivor yarışmasında eleme konseyine kadar eleme adayları yokluk adasında kalacak. Dün yayınlanan Survivor yarışmasında bir yarışmacı adaya veda etti. Eleme adayları arasında Aziz, Senem, Tunga ve Gizem yer aldı. İşte Survivor'da kim elendi? Survivor iletişim oyununu kim kazandı?

Dün yayınlanan Survivor​ yarışmasında hem ilk defa iletişim ödülü oyunu oynandı hem de bir yarışmacı elendi. Duygu dolu anların yaşandığı Survivor'da iletişim ödülü arkadaşlardan gelen fotoğraflı mesajlar oldu. Peki dün Survivor'da kim elendi? Survivor iletişim ödülünü kim kazandı? 

SURVIVOR İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Dün yayınlanan Survivor yarışmasında ilk iletişim oyunu oynandı. Yarışmacıların duygu dolu anlar yaşadığı Survivor çekişmeli mücadeleye sahne oldu. 2023 Survivor'ın ilk iletişim ödülü arkadaşlardan gelen fotoğraflı mesajlar oldu. Survivor iletişim oyununu kazanan takım ünlüler oldu. 

Survivor'da elenen isim kim oldu? Survivor yeni yarışmacılar kimler?

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?

4 aday arasında bir kişi Survivor yarışmasına veda etti. Survivor adaylar arasında Tunga, Aziz, Senem ve Gizem yer aldı. SMS oylaması sonrası Acun Ilıcalı elenen yarışmacıyı açıkladı. Survivor'da dün elenen isim Gizem Avcı oldu. 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...