Tgrt Haber

Survivor'da kim aday oldu? Survivor dokunulmazlığı kim kazandı?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
27 Şubat 2023 08:35 - Güncelleme : 27 Şubat 2023 09:27
Survivor'da kim aday oldu? Survivor dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor'da Acun Ilıcalı, yarışmacılara Kahramanmaraş merkezli 2 büyük depremi açıkladı. Survivor yarışmacıları depremin ardından gözyaşlarına hakim olamadı. Dün akşam yayınlanan Survivor yarışmasında ise dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. Son olarak gönüllüler takımından Tunga adaya veda etmişti. Haftanın 2. dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor'da kim aday oldu? Survivor dokunulmazlığı kim kazandı?

Pazar akşamı da takımlar arasında 2. dokunulmazlık​ oyunu oynandı. Kıyasıya süren rekabette takımlar berabere kalarak en iyi oyuncuları çıkardı. Son olarak elenen Tunga'nın ardından bir yarışmacı daha Survivor​'a veda edecek. Peki, Survivor'da kim aday oldu? Survivor dokunulmazlığı kim kazandı? 

SURVIVOR DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Ünlüler​ ve gönüllülerin kıyasıya mücadele ettiği Survivor yarışmasında haftanın 2. dokunulmazlık yarışı oynandı. Dokunulmazlık oyununun kadınlar bölümünü ünlüler kazanırken, erkeklerde kazanan gönüllüler oldu. En iyiler turunda ise 2-2 berabere kaldı. Takımlar yeniden en iyi üçer yarışmacıyı çıkardı. Oyun sonunda dokunulmazlığı kazanan ünlüler oldu.

Survivor'da kim aday oldu? Survivor dokunulmazlığı kim kazandı?

SURVIVOR ELEME​ ADAYI KİM OLDU?

Dün akşam oynanan dokunulmazlık mücadelesinin ardından gönüllüler eleme adayını belirledi. Gönüllülerin ilk eleme adayı Aziz olmuştu. İkinci eleme adayı ise Fatih ve Elanur oldu. Eleme adayları; Aziz, Fatih ve Elanur olmuş oldu. 

 

 
 
 

 

 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...