Tgrt Haber

Survivor'da kim elendi? Survivor yedek yarışmacılar 2023!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
26 Ocak 2023 09:00 - Güncelleme : 26 Ocak 2023 09:49
Survivor'da kim elendi? Survivor yedek yarışmacılar 2023!

Dün yayınlanan Survivor yarışmasında Acun Ilıcalı, yeni gelişmelerden bahsetti. Eleme oyununun oynandığı Survivor yarışmasında 1 kişi yarışmaya veda etti. Acun Ilıcalı'nın Survivor 2023'e son yedek yarışmacıların dahil olacağını açıklamasıyla birlikte, izleyiciler 2023 Survivor'ın yedek yarışmacılarını merak etmeye başladı. Peki, Survivor'da kim elendi? Survivor yedek yarışmacılar 2023!

Survivor​'da yeni kuralların gelmesiyle beraber eleme adayları yokluk adasına gönderildi. Dokunulmazlık oyunu son olarak Chaby ve Aleyna​ yokluk adasına gitti. Yarışmacılardan Aleyna ertesi gün uyandığında sinirlerinin bozulduğu söyleyerek gözyaşlarına boğuldu. Peki, Survivor'da kim elendi? 

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?

İlk olarak Survivor'da eleme adayı ünlüler takımından Yusuf Güney​ olmuştu. Daha sonra ise gönüllüler takımından ise Aziz, Aleyna ve Chaby eleme adayı oldu. Survivor'a veda eden isim ise Aleyna oldu.

Survivor'da kim elendi? Survivor yedek yarışmacılar 2023!

SURVIVOR 2023 YEDEK YARIŞMACILAR

Elenen yarışmacıyı açıklamadan önce son katılacak yedek yarışmacılar hakkında konuştu. Bu yıl milyonlarca kişinin yarışmaya başvuruda bulunduğunu dile getiren Ilıcalı, "'Devam edemeyeceğim' diyen yarışmacıların yerine gelebilirler. Ada hayatı ile ilgili görüntüler izleyicilerimizin isteği doğrultusunda artacak fakat şartlar iyice zorlaşacak. Yarışmacılar mental bölümünde kendilerini koruyabilecekler mi merak ediyorum" derken, yeni bölüm fragmanında yedek yarışmacıların seyircinin oylarıyla belirleneceği belirtildi. 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Jennie 2 Şubat 2023 20:31

Abi caby eylendimi 02 şubat perşembe günü yok yokluk adasındamı acaba

Sonraki Haber Yükleniyor...