Tgrt Haber

Taçsız Prenses dizisi oyuncuları kimler? Taçsız Prenses konusu nedir, nerede çekildi?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
10 Ocak 2023 15:33 - Güncelleme : 10 Ocak 2023 16:17
Taçsız Prenses dizisi oyuncuları kimler? Taçsız Prenses konusu nedir, nerede çekildi?

Bu akşam izleyicisiyle buluşacak dizi Taçsız Prenses'in başrolünde İsmail Hacıoğlu, Sümeyye Aydoğan, Tolga Tekin ve Elif Kurtaran gibi isimler alıyor. Dizi başlamadan önce vatandaşlar Taçsız Prenses'in uyarlama olup olmayacağını araştırıyor. Taçsız Prenses uyarlama değildir. Peki, Taçsız Prenses dizisi oyuncuları kimler? Taçsız Prenses konusu, oyuncuları kimler, nerede çekildi?

Taçsız Prenses​ dizisinin yönetmen koltuğunda Volkan Keskin oturuyor, senaryoyu ise Pınar Bulut ile Onur Koralp üstleniyor.Küçük bir kız çocuğunun yaşam mücadelesi konu ediliyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesiyle ilk tanıtımından itibaren dikkat çeken Taçsız Prenses oyuncuları kimler, konusu nedir? 

TAÇSIZ PRENSES NEREDE ÇEKİLDİ?

Bugün ilk bölümüyle izleyicisiyle buluşacak Taçsız Prenses dizisinin çekimleri genel olarak İstanbul​'da gerçekleşti. Dizinin ilk tanıtım fragmanında yer alan sahneler İstanbul Beyoğlu​'nda geçmektedir. Dizinin bazı sahneleri Galata Kulesi​'nde çekildi. 

Taçsız Prenses dizisi oyuncuları kimler? Taçsız Prenses konusu nedir, nerede çekildi?

TAÇSIZ PRENSES OYUNCULARI

İsmail Hacıoğlu,

Sümeyye Aydoğan,

Tolga Tekin,

Elif Kurtaran,

Seda Akman,

Mustafa Kırantepe,

Feride Çetin,

Merve Bulut,

Merve Şen

TAÇSIZ KONUSU NEDİR?

Taçsız Prenses dizisinde Şirin (Feride Çetin) masallarla kızı Masal'ı ( Elif Kurtaran) büyüttü. Masal annesinin rahatsızlanıp hastaneye kaldırılması sonrası gerçekçi bir dünya ile baş bala kaldı. Bu sebeple kız yırtıcı, hırçın, her kötülüğü yapabilecek bir kıza dönüşür. Masal'a ilk desteği öğretmeni Evgin (İsmail Hacıoğlu) verecektir. 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...