Tgrt Haber

Taçsız Prenses Masal kimdir? Elif Kurtaran kaç yaşında, nereli?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
10 Ocak 2023 16:18 - Güncelleme : 10 Ocak 2023 16:54
Taçsız Prenses Masal kimdir? Elif Kurtaran kaç yaşında, nereli?

Bu akşam ilk bölümü yayınlanacak Taçsız Prenses'in ilk tanıtımı büyük ilgi gördü. Oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizide başrolde yer alan Masal karakteri oyunculuk performansıyla beğeni topladı. Taçsız Prenses'in başrolünde İsmail Hacıoğlu ve Sümeyye Aydoğan yer alıyor. Taçsız Prenses Masal kimdir? Elif Kurtaran kaç yaşında, nereli?

Bu akşam saat 20:00'de ekranlarda ilk bölümüyle yer alacak Taçsız Prenses​ dizisi dram​ türündedir. Volkan Keskin'in yönetmen koltuğunda yer aldığı dizisinin ilk tanıtımı büyük ses getirdi. Dizinin en küçüğü olan Masal vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki, Taçsız Prenses Masal kimdir? Elif Kurtaran kaç yaşında, nereli? 

TAÇSIZ PRENSES MASAL KİMDİR?

Taçsız Prenses dizisinde Masal karakterine Elif Kurtaran hayat veriyor. Masal mutlu bir aile ile büyürken, annesinin rahatsızlanması sonrası tüm hayatının değişmesini konu alıyor. 

Taçsız Prenses Masal kimdir? Elif Kurtaran kaç yaşında, nereli?

ELİF KURTARAN KAÇ YAŞINDA?

2012 doğumlu Elif Kurtaran oyunculuğa ilk dizisi Şahin Tepesi ile başladı. Peş peşe birçok yapımda yer alan Elif Kurtaran, Zeytin Ağacı filminde Tuba Büyüküstün'ün küçüklüğünü canlandırdı. Son olarak küçük oyuncu Kuş Uçuşu ile iki sezon daha anlaşma imzaladı.

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Elanur13 Ocak 2023 21:27

Ururır

Sonraki Haber Yükleniyor...