Tgrt Haber

Taçsız Prenses Yağmur kimdir, gerçek adı ne? Sümeyye Aydoğan kaç yaşında, nereli?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
28 Şubat 2023 14:44 - Güncelleme : 28 Şubat 2023 16:30
Taçsız Prenses Yağmur kimdir, gerçek adı ne? Sümeyye Aydoğan kaç yaşında, nereli?

Her Salı ekranlarda izleyicisiyle buluşan Taçsız Prenses'in başrolünde İsmail Hacıoğlu ve Sümeyye Aydoğan yer alıyor. Drama türündeki dizisinde Yağmur karakteri izleyicisi tarafından araştırılıyor. Duy Beni dizisiyle adını geniş kitlelere Sümeyye Aydoğan, Taçsız Prenses dizisindeki oyunculuk performansıyla da beğeni topluyor. Peki, Taçsız Prenses Yağmur kimdir, gerçek adı ne? Sümeyye Aydoğan kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı?

İlk bölümüyle geçtğimiz hafta çok konuşulan Taçsız Prenses​, bu akşam 2. bölümüyle ekranlara gelecek. Sosyal  medyada çok konuşulan dizi Taçsız Prenses'in Yağmur​'u Sümeyye Aydoğan​ kimdir, kaç yaşında, nereli? Taçsız Prenses ne zaman, saat kaçta? 

TAÇSIZ PRENSES YAĞMUR KİMDİR?

Çok iyi şartlarda ancak mutsuz bir şekilde büyüyen Yağmur, piyanist olmayı çok istese de narkolepsi hastasıdır. Uyurum korkusuyla sahneye bile çıkamayan Yağmur, Mehtap annesinin baskısı sebebiyle bazen hiç olmadığı birine dönüşür. Aslında Yağmur bir nevi Uyuyan Güzel.

SÜMEYYE AYDOĞAN KİMDİR?

1997 doğumlu olan Sümeyye Aydoğan, İstanbul doğumludur. Tiyatro ile küçük yaşlarda ilgilenmeye başlayan Aydoğan, 2021 yılında kamera karşısına geçti. Peş peşe birçok yapımda rol alan oyuncu Duy Beni ile kariyerinde yükselişe geçti.

Taçsız Prenses Yağmur kimdir, gerçek adı ne? Sümeyye Aydoğan kaç yaşında, nereli?

SÜMEYYE AYDOĞAN DİZİLERİ

Geçen Yaz,

Sadakatsiz, 

Duy Beni, 

Akif,

Taçsız Prenses

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...