Tgrt Haber

Taha Duymaz öldü mü, yaşıyor mu? Taha Duymaz kaç yaşında, nerede yaşıyor?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
17 Şubat 2023 13:00 - Güncelleme : 17 Şubat 2023 14:17
Taha Duymaz öldü mü, yaşıyor mu? Taha Duymaz kaç yaşında, nerede yaşıyor?

Yayınladığı yemek programlarıyla geniş bir kitleye ulaşan Taha Duymaz, sosyal medya hesabından aktif olarak yemek tarifleri paylaşıyor. Sosyal medyada 1 milyondan fazla takipçisi bulunan Taha Duymaz, Kahramanmaraş depreminde kardeşleri, Melek, Umut ile birlikte halası ve eniştesi de depreme aynı evde yakalandı. Peki, Taha Duymaz çıktı mı, bulundu mu? Taha Duymaz eski hali!

Kahramanmaraş​ merkezli 7,7 ve 7,6 iki deprem​ sonrası Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay​'da da yıkımlar ve kayıplar yaşandı. Fenomen Taha Duymaz​'ın da Hatay'da depreme yakalandığı öğrenildi. Peki, Fenomen Taha Duymaz bulundu mu, enkaz altından çıkarıldı mı, son durumu ne? Taha Duymaz kimdir?

TAHA DUYMAZ BULUNDU MU?

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 2 büyük depremin ardından arama-kurtarma çalışmaları devam ediyor. Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık iki deprem 10 ilde yıkıma neden olurken, hayatını kaybedenlerin sayısı 7 bin 108'e yükseldi. Fenomen Taha Duymaz da deprem bölgesinde ve kendisinden haber alınamıyor. Taha Duymaz'ın ablası Semha Duymaz, sosyal medya hesabından kardeşinden haber alınamadığını açıklayarak gözyaşlarına boğuldu. Semih Duymaz yaptığı paylaşımda; "Çok merak edenler olmuş kardeşlerimi, Allah razı olsun. Şu an hiçbir haber alamıyorum, kardeşime ulaşamıyorum.Lütfen dua edin" ve "İnanıyorum iyi haber gelecek" mesajlarını paylaştı. Taha Duymaz'dan 8 Şubat günü hala herhangi bir alınamadı. Taha Duymaz'ın ablası Semha Duymaz, 5 saat önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kardeşi Taha Dıymaz dahil halası ve eniştesinden de haber alınamadığını açıkladı. Hatay'da kaldığı enkazda çalışmalar devam ederken, Taha Duymaz'ın arkadaşından "Başımız sağ olsun" paylaşımı geldi. Paylaşım sonrası sosyal medyada "Taha Duymaz öldü mü? " sorusunun cevabını araştırıyor. Konuyla ilgili Taha Duymaz'ın aile üyelerinden herhangi bir açıklama gelmedi. Güncel gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz. 

Taha Duymaz öldü mü, yaşıyor mu? Taha Duymaz kaç yaşında, nerede yaşıyor?

TAHA DUYMAZ KİMDİR?

Yaptığı yemek tarifleriyle bilinen Taha Duymaz, 1 Eylül 2003 Hatay doğumludur. Hatay'ın Yayladağı ilçesinde doğan Taha Duymaz'ın en büyük hayali aşçı olmak. Taha Duymaz, Youtube'da yayımladığı, evinin mutfağında çektiği yemek yapma videolarıyla binlerce insan tarafından tanındı. Sosyal medya hesabında binlerce beğeni ve yorum alan Duymaz, 1 milyondan fazla takipçiye sahiptir. Gökhan Çınar da Taha Duymaz hakkında açıklama yaptı.

Taha Duymaz öldü mü, yaşıyor mu? Taha Duymaz kaç yaşında, nerede yaşıyor?

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...